Harmonieorkest Koninklijke Muziekvereniging Dongen is er klaar voor

Foto:

Maanden van voorbereiding ging er aan vooraf, maar dit weekend (28 en 29 oktober) is het eindelijk zo ver en staat theaterzaal De Cammeleur bol van de Pop & Rock muziek. Verzorgd het harmonieorkest met popcombo van de grootste en enige koninklijke muziekvereniging van Dongen.

Het concert wordt uitgevoerd met popcombo en zangsolist Tommie Christiaan, alsook een voorprogramma met de Dongense formatie Papachat. Op zaterdagavond 28 oktober (staanpubliek) en op zondagmiddag 29 oktober (zit) dé gelegenheid om te komen genieten van een bijzonder muziekavond dan wel middag, een must see and hear.
Tickets voor zaterdagavond

Voor de zaterdagavond nog toegangskaarten (staanplaatsen) te koop. Voor slechts €15 kunt u in een heerlijke setting genieten van het concert, waarbij u eventueel een drankje kunt halen in het grandcafé van de Cammeleur, derhalve een echt rockconcertbeleving. Pop Rock in Concert start op zaterdag om 20.30 uur met een voorprogramma verzorgd door de Dongense formatie Papachat, aansluitend betreedt het harmonieorkest van Koninklijke Muziekvereniging Dongen onder leiding van dirigent Sebastiaan Hettema het grote podium. Tickets zijn via de website van De Cammeleur (www.decammeleur.nl) te bestellen of eventueel aan de zaal.

Programma met Tommie Christiaan
Zowel op zaterdag als zondag wordt nagenoeg het zelfde programma gebracht. Op zondagmiddag echter is er geen voorprogramma, maar een afterparty in het Grand Café ook verzorgd door Papachat. Een bijzonder concert dus. Tommie Christiaan, de muzikale duizendpoot, gaat een aantal van de nummers op het podium ten gehore brengen. Wat dacht u van de volgende hits; Metallica (Nothing Else Matters), Queen (The Show Must Go On), Pink Floyd (Another Brick In The Wall) of Clocks van Coldplay en zelfs een complete Deep Purple medley. Zoals in het intro gemeld wordt het orkest voor dit concert uitgebreid met een popcombo. Dit maakt het plaatje compleet.

Samengevat
Muziekminnend Dongen staat er fantastisch op met zo’n concert in dit format. Orkest, dirigent, popcombo, Tommie, Papachat en de vele vrijwilligers zijn er klaar voor om u op een grandioze show te trakteren. Scoor nog snel een ticket via www.decammeleur.nl en ben erbij zodat u er later over kunt meepraten. Let’s Rock!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen