Leer meer over acteren en Vikings tijdens het Kindercollege

Foto:

Is jouw kind ook zo nieuwsgierig? En wil hij of zij het liefste alles weten? Dan is het Kindercollege van Theek 5 Dongen echt iets voor hem of haar!

Op woensdag 25 oktober van 15.00 tot 16.00 uur komt acteur Roel van Mierlo op bezoek in de bibliotheek.

De Dongense Roel van Mierlo is een opvallende verschijning. Met zijn stoere uiterlijk zou je haast denken dat Roel een Viking is. Hij werd daarom benaderd om model te staan als Viking. Wat begon als een grapje op een fantasyfestival in Nederland groeide uit tot een carrière. Inmiddels heeft Roel die ook wel bekend staan als ‘The Warrior King’ al meerdere fotoshoots gedaan en is hij acteur.

Roel heeft al in verschillende commercials geacteerd en hij is momenteel bezig met twee films. Om zichzelf te blijven ontwikkelen heeft hij de opleiding acteren afgerond bij RJB Studios en binnenkort gaat hij verder met de rest van de opleiding op de acteerschool. Wil jij weten over het werk van Roel? Kom dan op 25 oktober naar het Kindercollege.

Over kindercollege

Theek 5 Dongen organiseert maandelijks het kindercollege. Wij nodigen elke maand een interessante ‘docent’ uit die jouw kind alles kan vertellen over wat hij of zij in het dagelijks leven doet! De kinderen mogen hen alles vragen en ze laten ook nog eens hele gave dingen zien! Deze maand zijn kinderen vanaf 7 jaar welkom.

Aanmelden

Het Kindercollege: acteur vindt plaats bij Theek 5 Dongen, Hoge Ham 126. Aanmelden kan gratis via www.theek5.nl/activiteiten of in de bibliotheek.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen