Cadeautje: DonckHuys deelt gouden tickets uit!

Foto:

Stichting DonckHuys gaat de komende maanden gouden tickets uitdelen om Dongenaren (opnieuw) te laten kennismaken met het theater in De Cammeleur. Deze gouden tickets worden verspreid in diverse wijken in en rond Dongen.

Maarten Mendelaar, programmeur bij DonckHuys vertelt: “We willen met deze tickets iedereen de kans geven om eens een voorstelling gratis bij te wonen. Een cadeautje voor jou, van ons. Het theater is een plek waar verhalen tot leven komen, emoties worden gedeeld en herinneringen worden gecreëerd. Of je nu houdt van theater, muziek of cabaret, er is voor elk wat wils.” Stichting DonckHuys verzorgt jaarlijks een professioneel theaterprogramma met bekende artiesten en aanstormende talenten. Van muziek tot cabaret, voor elke smaak én altijd een gezellig avondje of middag uit. “Neem eens een kijkje op www.decammeleur.nl/agenda”, aldus Maarten.

Ben je één van de gelukkigen die een gouden ticket in de brievenbus vindt? Dan ben je met 2 personen van harte welkom. Met dit ticket kun je kiezen uit één van de drie geselecteerde voorstellingen die binnenkort in De Cammeleur zullen plaatsvinden. Het enige wat je hoeft te doen, is aanmelden via de mail of telefoon en we ontvangen je graag. Deze informatie staat ook op het ticket zelf vermeld. Ben je verhinderd, geef dit ticket dan aan iemand die je graag kennis wil laten maken met theater en/of een avondje uit goed kan gebruiken.

“Houd je brievenbus dus in de gaten en we zien elkaar in De Cammeleur!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen