RE/MAX Optimus Makelaars / MARTIN MONTENS

Foto:

Ingezonden Als het ook anders mag. Gewone makelaars zijn er al genoeg Bel of WhatsApp 06-57961060 of e-mail naar [email protected]

Martin Montens is bij Re/max Optimus de gespecialiseerde makelaar voor Dongen en Breda. Met maar liefst 33 jaar ervaring in de financiële markt en een uitgebreide kennis van onroerend goed, is Martin Montens een waardevolle partner voor iedereen die op zoek is naar professioneel advies bij het kopen of verkopen van een woning. Maak kennis met Martin.

Verwachtingen overtreffen
Martin: “Ik wil mijn klanten advies op maat geven zodat ze tot de keuze kunnen komen die precies bij hen past. Ik luister goed naar hun wensen en neem alle tijd om de beste oplossing aan te dragen. Daarbij streef ik ernaar om een meer dan normaal goed resultaat te behalen, wat betekent dat ik me inzet om de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen en ze te helpen bij het realiseren van hun vastgoeddoelen.”

Kenner van Dongen en Breda
Martin heeft een breed netwerk en lokale expertise. Hij woont al meer dan 27 jaar in Dongen en werkt al meer dan 32 jaar in Breda. Martin: “Door mijn langdurige betrokkenheid in Dongen en Breda heb ik diepgaande kennis van de lokale markt en een uitgebreid netwerk opgebouwd. Hierdoor kan ik mijn klanten voorzien van waardevolle informatie en contacten die hen kunnen helpen bij het vinden van de perfecte woning of het vinden van de juiste koper.”

Deskundig advies
Naast zijn ervaring als makelaar heeft Martin ook 16 jaar ervaring in de gemeenteraad van Dongen, waarbij hij onder andere verantwoordelijk was voor woningbouw en openbare ruimten. Martin: “Deze achtergrond stelt me in staat om een breed scala aan klanten te bedienen. Van nieuwbouwprojecten tot monumentale panden met een typisch specifiek karakter. Ik heb oog voor zowel moderne ontwikkelingen als historisch erfgoed. En ik kan mijn klanten deskundig advies geven over diverse vastgoedopties.”

Ervaring en expertise
“Als zelfstandig makelaar maak ik deel uit van RE/MAX Optimus Makelaars. Dat heeft grote voordelen voor klanten. Ze kunnen onder andere rekenen op ervaring en expertise met betrekking tot de lokale vastgoedmarkt. We bieden toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals in de vastgoedsector. Ook kunnen ze gebruik maken van geavanceerde marketingstrategieën om de zichtbaarheid van vastgoedobjecten te vergroten. Met RE/MAX Optimus Makelaars krijgen klanten de nodige begeleiding en ondersteuning om succesvolle vastgoedtransacties te realiseren.”

RE/MAX service
“Elk lid van ons team is toegewijd aan het leveren van uitstekende diensten en het behalen van succesvolle resultaten voor hun klanten. Met een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en een scherp oog voor detail, staan ze klaar om klanten te begeleiden bij elke stap van het koop- of verkoopproces. Met hun professionaliteit, expertise en klantgerichte aanpak vormt het team van RE/MAX Optimus Makelaars een betrouwbare en waardevolle partner voor vastgoedtransacties.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen