Stem nu voor de verkiezing Amateurscheidsrechter van het Jaar

Foto:

Tot en met 12 november 2023 is het mogelijk om te stemmen op genomineerde (assistent)-scheidsrechters voor de jaarlijkse Amateurscheidsrechter van het Jaar-verkiezing.

Week van de scheidsrechter
De aftrap van de stemfase valt samen met de ‘Week van de Scheidsrechter’, waarmee de KNVB en ARAG willen benadrukken dat voetbal zonder scheidsrechters ondenkbaar is. Bij de Amateurscheidsrechter van het Jaar-verkiezing ligt de nadruk op amateurscheidsrechters die fairplay op het voetbalveld en tijdens de wedstrijden hoog in het vaandel hebben staan.

Faiplay
Dit jaar wordt er bijzondere aandacht besteed aan vrouwelijke scheidsrechters en jong talent tot 18 jaar. De winnaars van deze verkiezing zullen de titel overnemen van de vorige winnaars, Etienne Wettingfeld en Fevzi Tripanci. De hoogtepunten van deze verkiezing zullen op 6 januari 2024 plaatsvinden tijdens de Dag van de Fairplay. Op deze dag krijgen amateurscheidsrechters in Nederland de kans om deel te nemen aan workshops en trainingen.

Nomineren en stemmen
Kandidaten voor de verkiezing kunnen nog genomineerd worden tot en met 8 oktober 2023. Een deskundige jury, bestaande uit scheidsrechters Bas Nijhuis en Franca Overtoom, schrijver Sjoerd Mossou en ARAG-voorzitter Marc van Erven, maken de winnaars bekend op 6 januari 2024. Kijk voor meer informatie, om te nomineren of te stemmen op de onderstaande link.

www.scheidsrechtervanhetjaar.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen