Huurdersbelang Dongen lanceert eigen website

Foto:

Huurdersbelang Dongen is de nieuwe naam van de voormalige Huurdersbelangen Vereniging Dongen.

De afgelopen jaren zijn ook voor Huurdersbelang Dongen uitdagende jaren geweest. Ten eerste hebben wij ook erg te lijden gehad onder de gevolgen van de corona periode. Vergaderingen en dergelijke werden steeds moeilijker en het werd steeds lastiger om de vereniging draaiende te houden. Vanaf mei 2022 zijn er een 2-tal nieuwe bestuursleden toegetreden.

Huurdersbelang Dongen is zich na deze periode weer gaan focussen op de toekomst. De nieuwe bestuursleden werden opgeleid en ingewerkt en kunnen zich gaan richten op hun nieuwe taken. Een andere verbetering is de lancering van een eigen website, huurdersbelangdongen.nl. De wereld is de afgelopen jaren steeds meer gedigitaliseerd en Huurdersbelang Dongen vond dat zij ook in de digitale wereld zichtbaar en vindbaar moesten zijn. Vanaf 1 augustus 2023 is de site dan ook in de lucht.

Huurdersbelang Dongen is een organisatie van vrijwilligers die zich inzetten voor de belangen van alle inwoners van de gemeente Dongen die een huis huren via Casade. Wij behartigen, indien nodig, de belangen van deze huurders bij de verhuurder. In de wereld van vandaag de dag zijn er veel zaken waar huurders mee te maken krijgen. Er zijn steeds terugkerende zaken. Zoals onder andere de jaarlijkse huurverhoging. Andere zaken zijn veel minder voorspelbaar. Denk hierbij aan woningrenovatie, reparaties aan woningen, energie besparende maatregelen, sloop van woningen en veranderingen in de leefomgeving. Wij als Huurdersbelang Dongen komen op voor de belangen van de
huurders en proberen de stem van de huurders te laten horen op alle mogelijke manieren, bij allerlei organisaties en in allerlei overlegvormen. Ook kunnen wij proberen te bemiddelen bij geschillen tussen huurder en verhuurder.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om huurders te informeren over hun rechten en plichten. Op onze website vindt u (straks) een breed aanbod aan informatie over onderwerpen die voor u, als huurder, belangrijk kunnen zijn. Ook vindt u op onze site een aantal links naar andere sites die ook de nodige informatie verschaffen. Wij streven naar een goede samenwerking tussen Huurdersbelang Dongen en de verhuurder, Casade. Echter, het belang van de huurders staat bij ons altijd op nummer één. Wij hopen dat u ons in de toekomst weet te vinden en dat wij u kunnen helpen. Voor vragen, klachten en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen