Zaterdag 23 september van 12:00 tot 16:00 uur kindermarkt

Foto:

De eerste activiteit die door centrummanager Rob van Amelsfoort wordt georganiseerd. “Natuurlijk niet alleen, maar samen met een aantal enthousiaste ondernemers die in het bestuur en werkgroep evenementen zitting hebben” zegt van Amelsfoort.

Een kindermarkt is heel erg leuk voor de bezoekers maar vooral ook voor de kinderen. Zo zal er zeker sprake zijn van een gezonde koopmansgeest bij een aantal van de jonge deelnemers. Overbodig speelgoed, maar ook tweedehandse spullen worden op de kramen uitgestald, en de jonge verkopers gaan proberen daar wat euro’s aan te verdienen. De kindermarkt is een mooie stimulans om nog goed te gebruiken spullen te hergebruiken, wat dan ook bijdraagt een aan een circulaire maatschappij.

Ondernemers in de dop
Tijdens dit evenement krijgt de jeugd in een vroeg stadium de gelegenheid om aan het vak ondernemen te snuffelen. Daar waar de een het allemaal erg spannend vindt zal de ander lekker brutaal mensen aanspreken en hun handel aanbieden. Een mooie gelegenheid om als jonge marktkoopman of vrouw je talent te ontdekken en misschien later zelf een onderneming te starten. Wie weet zitten er toekomstige winkeliers tussen die in Dongen een succesvolle winkel gaan openen.

Kom naar de kindermarkt want er ligt vast iets op de kramen wat u graag zou willen aankopen. En anders is het altijd fijn om lekker te shoppen, te flaneren of een terrasje te pikken in het centrum van Dongen.

Cookieinstellingen