Fietsen voor het goede doel: Villa Pardoes

Foto:

De mannen van Fiets- en Schaats Groep Donders Goed zijn er weer in geslaagd om een heel mooie fietstocht samen te stellen door Midden-Brabant op zondag 17 september. Het doel van het fietsen is tweeledig: iedereen een mooie en gezellige fietsdag bezorgen maar vooral zoveel mogelijk geld inzamelen voor Villa Pardoes.¹ “We zouden dolgraag één gezin een fantastische week in de Villa willen aanbieden. Dan praat je al snel over een bedrag van € 3000,-. De dankbaarheid van zo’n gezin is onbeschrijflijk groot,” “Ons doel is dit jaar tenminste € 2000, – in te zamelen. Dat moet kunnen, vorige keer haalden we € 1700 euro op. Wielrenners en mountainbikers die niet speciaal voor de snelheid gaan, zijn van harte uitgenodigd.”

Op zondag 17 september wordt er omstreeks 9.45 uur gestart in Dongen-Vaart, voor een tocht van ongeveer 100 km. De organisatie verdeelt de deelnemers in groepen van 8 tot max. 10 fietsers. De snelheid is ca. 26 km/uur. Er is één groep die rijdt met een snelheid van ca. 24 km/uur. Op ongeveer de helft van de tocht volgt een pauze (met gratis lunch). De groepen worden begeleid door voorrijders die het parcours door het Brabantse landschap uit gestippeld hebben. Het gaat dus vooral om de tocht, het genieten en het ontmoeten. Als vanzelfsprekend worden de verkeersregels gerespecteerd. Aan het eind van de tocht staat er een heerlijke barbecue klaar voor de liefhebbers. Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf om te kleden en op te frissen.

De fietstocht kent inmiddels de 6e editie, waar het in het verleden allemaal met een skeelertocht in de regio begon. De organisatie hoopt natuurlijk op mooi weer voor een fijne tocht. Wie mee wil fietsen aan deze toertocht kan een e-mail sturen naar: [email protected]. Je ontvangt dan alle benodigde informatie voor deze dag.
Doneren voor het goede doel mag natuurlijk altijd, dit kan via de website: https://tinyurl.com/23mbdo2v Je kunt € 10 donateur worden, maar een hoger bedrag is natuurlijk altijd welkom.

Organisatie ‘Donders Goed’ wil u alvast hartelijk danken
¹Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken!

Cookieinstellingen