23 september ontmoetingsdag PKN Dongen-Rijen

Foto:

Als aftrap voor een mooi, nieuw kerkelijk seizoen organiseert de Protestantste Kerk Dongen-Rijen op zaterdag 23 september van 10.00 – 16.00 uur een Ontmoetingsdag in de ruimste zin van het woord.

Elkaar ontmoeten en na de zomerperiode relaxed bijpraten kan bij een kopje koffie met zelfgemaakte lekkernijen, maar er is zeker ook e.e.a. te beleven. Zo verzorgen mensen van Eagle Shelter op diverse momenten livemuziek, er is ruimschoots te eten en te drinken en er is een doorlopende verkoop van tweedehands boeken en “vinyl”. Bij dat laatste moet u denken aan LP’s en CD’s in alle muziekgenres. Ook de Kliederkerk laat zich niet onbetuigd en de medewerkers hebben een leuk programma voor de jongsten onder ons opgezet.

Om 14.00 uur gaat een heuse kunstveiling van start waarbij een 20-tal unieke schilderstukken onder de hamer komen. Deze zijn beschikbaar gesteld uit de eigen collectie van gemeenteleden, terwijl het grootste deel voor het goede doel geschonken is door de kunstenaars van Broma’s Palet zelf. Voor de schilderstukken is een minimumverkoopprijs vastgesteld, die alleszins redelijk is. De schilderijen zijn tot 15 september a.s. te zien in de Cammeleur in Dongen die de gelegenheid bood tot exposeren.

Reserveert u de datum vast in uw agenda? 23 september van 10.00 – 16.00 uur in de Ontmoeting (naast de Oude Kerk), Kerkstraat 52n in Dongen, save the date!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen