De 23e Vaartse Oldtimerdag – 3 september

Foto:

De eerste zondag van september is het vaste prik voor de Vaartse Oldtimerdag in Dongen-Vaart. Vanaf 10.00 uur zal de dorpskern zich vullen met een grote diversiteit aan oldtimervoertuigen. Denk hierbij aan auto’s, bromfietsen, motoren, tractoren, vrachtwagens, legervoertuigen, solexen, landbouwmachines, enz. Of het nu rijdt, pruttelt, rolt, rammelt, knettert, rookt, roest of blinkt het is allemaal bij ons welkom, mits het bouwjaar van voor 1990 is.

De Vaartse Oldtimerdag is GRATIS toegankelijk voor zowel deelnemers als bezoekers. Niets houdt u dus tegen om een grote hoeveelheid schitterende oldtimervoertuigen te komen bewonderen. Heeft u zelf een oldtimervoertuig in de garage staan, rijd hiermee dan op 3 september naar Dongen-Vaart!! De Vaartse Oldtimerdag is de ideale mogelijkheid om uw voertuig aan honderden oldtimerliefhebbers tentoon te stellen.

Neem gedurende de dag de tijd om al het moois wat zich op het terrein heeft verzamelt te bewonderen. Let daarbij ook zeker op het schitterende vakwerk waarmee destijds de voertuigen zijn gebouwd! Dat zie je tegenwoordig gewoon niet meer. Ondertussen beginnen dan vanzelf de herinneringen en mooie verhalen van vroeger bij u en het publiek weer te herleven.

Goed om te weten; In diverse voertuigcategorieën zal een korte tourrit door de nabije omgeving worden gereden. Doe ook zeker even mee aan ons bekende enveloppen spel! Hiermee maakt u kans op diverse leuke prijzen met als hoofdprijs wederom een prachtige oldtimer bromfiets!!
Rond 17.00 zal het evenement muzikaal worden afgesloten.

Kortom, een ideaal dagje uit voor jong en oud! Wij zien u graag verschijnen op de 23e Vaartse Oldtimerdag.

Locatie: Eetcafé ’t Karrewiel, Vaartweg 112, 5106 NE Dongen-Vaart

Meer info: www.facebook.com/ovcdv en www.oldtimervriendenclub.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen