Website laten maken in Dongen waarmee jouw bedrijf kan groeien?

Foto:

Ingezonden weCare Media is een full service online marketing bureau gevestigd in Rijen en opgericht door Dongenaar Dwayne Snoeren. weCare Media bouwt en realiseert websites die er niet alleen mooi uitzien, maar vooral jouw bedrijf laten groeien door het slim combineren van SEO en SEA.

Dit doen we door vooraf een kansenonderzoek uit te voeren waarmee inzichtelijk wordt waarop jouw potentiële klanten of doelgroep zoekt binnen Google. Dit onderzoek zorgt ervoor dat je website perfect aansluit bij de zoekvraag van potentiële klanten. Hierdoor is je website beter vindbaar in Google en kunnen we relevante advertenties opzetten via Google Ads of social media. Om zo meetbaar jouw bedrijf te kunnen laten groeien.

Kies een professioneel webdesignbureau
Het kiezen van het juiste webdesignbureau is essentieel bij het laten maken van een website. Je wilt een bureau vinden dat ervaring heeft met het maken van websites voor bedrijven in Dongen. Ze moeten bekend zijn met de lokale markt en weten hoe ze jouw doelgroep het beste kunnen bereiken.

Bespreek je doelen en wensen
Voordat je begint met het laten maken van een website, is het belangrijk om je doelen en wensen te bespreken met het webdesignbureau. Wat wil je bereiken met je website? Welke functionaliteiten heb je nodig? Welke uitstraling moet je website hebben? Door deze vragen te beantwoorden, kan het webdesignbureau een website ontwerpen die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Denk aan zoekmachineoptimalisatie (SEO & SEA)
Als je wilt dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google, moet je rekening houden met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit omvat onder andere het gebruik van relevante zoekwoorden in je content, het optimaliseren van de snelheid van je website en het krijgen van externe links naar je website. Een goed webdesignbureau kan je helpen bij het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines.

Je kunt ook betaald adverteren in Google (ook wel SEA genoemd). Of je beter gebruik kunt maken van SEO, SEA of een combinatie hangt af van jouw doelgroep en doelstellingen. Wij helpen je met het maken van deze keuze door middel van ons kansenonderzoek. Met dit kansenonderzoek gaan we onderzoeken waar er eventueel mogelijkheden liggen op het gebied van online marketing. Heb je in het verleden al gebruik gemaakt van Google Ads of andere manieren van betaald adverteren? Dan zullen wij de data uit je bestaande account analyseren en brengen een rapport uit over de huidige inzet en of hier eventueel zaken aan verbetert kunnen worden. Dit onderzoek ter waarde van €425,- kun je tijdelijk gratis aanvragen via onze website.

Houd rekening met de gebruikerservaring
Een goede gebruikerservaring is cruciaal voor het succes van je website. Zorg ervoor dat je website eenvoudig te navigeren is, dat de inhoud duidelijk en overzichtelijk is en dat het laden van pagina’s snel is. Door te zorgen voor een prettige gebruikerservaring, zorg je ervoor dat bezoekers langer op je website blijven en eerder geneigd zijn om contact op te nemen of een aankoop te doen.

Zorg voor een responsive design
Een responsive design is een design dat zich aanpast aan verschillende schermformaten, zoals die van smartphones en tablets. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw website er goed uitziet en goed functioneert op alle apparaten. Tegenwoordig gebruiken meer mensen hun smartphone om een website te bezoeken dan een desktop of laptop. Je wilt geen potentiële klanten verliezen doordat je website niet mobielvriendelijk is.

Klaar om een website te laten maken in Dongen?
Nu je weet waar je op moet letten bij het laten maken van een website in Dongen, ben je klaar om de volgende stap te zetten? Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen en doelen te bespreken. Samen kunnen jullie een prachtige en effectieve website creëren die jouw bedrijf online laat groeien.

Cookieinstellingen