Na-inschrijving De Dongense Dorps Quiz 2023

Foto:

Op moederdag (14 mei) zaten vele Dongenaren lekker aan een biertje of iets anders op het terras bij Opener. De organisatie van De Dongense Dorps Quiz (DDDQ) had die locatie uitgezocht voor de inschrijving.

Een groot aantal vaste deelnemers aan de dorpsquiz heeft zich inmiddels ingeschreven, maar er is nog voldoende ruimte om ook mee te doen. Voor wie niet bekend is met het fenomeen “Dorpsquiz” (bv. Je bent nieuw in Dongen of je hebt nog niet eerder meegespeeld) even een korte toelichting. Een Dorpsquiz is een variant op een pubquiz. De Dorpsquiz speel je vanuit thuis of een andere locatie. Naast het beantwoorden van vragen die je krijgt in de vorm van een quizboek moeten er ook verschillende opdrachten worden uitgevoerd, vaak op een locatie in Dongen. De vragen gaan soms over Dongen, maar de meeste vragen zijn algemeen. Bij het beantwoorden van de vragen mogen alle hulpmiddelen gebruikt worden (internet, je buurman, je oom in Amerika, enz.).

Nadat in de eerste jaren van de quiz de omvang van de teams steeds groter is geworden heeft de organisatie sinds vorig jaar het aantal vragen en opdrachten in het quizboek sterk verminderd. Daardoor is de quiz ook voor kleinere teams (10-12 personen) goed te spelen. Dus: heb je op 30 september zin in een leuke avond met familie, vrienden, buren enz.? Schrijf je dan in via www.dddq.nl. Dat kan nog tot en met 30 juni. De kosten voor deelname zijn € 50,00 per team. Zien we jullie ook?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen