Besparen met Woolsocks, hoe werkt dat?

Foto: Pixabay License/Firmbee

Met de blijvende hoge inflatie worden de dagelijkse uitgaven zoals boodschappen steeds duurder. Dit zorgt ervoor dat steeds mensen steeds meer moeite hebben met het huishoudbudget en met het behouden van hun koopkracht. Hoe kan je eenvoudig besparen?

Besparen op abonnementen, contracten en verzekeringen
Als je wilt besparen is een goed startpunt om te kijken naar je abonnementen, contracten en verzekeringen. Dure abonnementen, contracten en verzekeringen of zelfs abonnementen die je niet gebruikt, kosten je namelijk onnodig veel geld. Onnodige abonnementen beëindigen of overstappen met cashback kan eenvoudig via bijvoorbeeld de Woolsocks app, lees meer in deze Woolsocks review.

Automatisch besparen met Woolsocks
Verder kan je met Woolsocks ook besparen door online en in winkels te winkelen. Je krijgt namelijk automatisch geld terug als je geld besteed bij winkels als de Hema of Action en supermarkten zoals de Lidl, Albert Heijn, Jumbo en Hoogvliet! Dit noemen we ook wel ‘cashback’ wat staat voor ‘geld terug’. Na een aankoop, in de winkel of online, krijg jij als klant dus geld terug. Het kan worden gegeven door een bedrijf zelf, maar vaker zie je dat dit via tussenpartijen loopt zoals Woolsocks.

Het mooiste van dit alles is dat dit volledig automatisch gaat. Stel je geeft per maand €500 uit aan boodschappen, dan ontvang jij eenvoudig €10 terug per maand. Dat lijkt misschien niet veel, maar dit stapelt al gauw op tot grote bedragen. Daarbij komt dat je het geld toch wel had uitgegeven! Je hebt nu eenmaal boodschappen nodig!

Inzicht in je financiën
Met de inzichten van de app kan je super eenvoudig je financiën bijhouden, een soort kasboekje dus, maar dan bijna volledig automatisch. Bijna, omdat je soms de app even moet helpen om een afschrijving of bijschrijving te categoriseren aan een bepaalde soort uitgave, bijvoorbeeld een dagje uit.

Alle voordelen van Woolsocks

  • Je ontvangt automatische cashback bij fysieke winkels en online
  • Eenvoudig en gratis annuleren van ongebruikte abonnementen via de app
  • Gratis of met korting nieuwe producten uitproberen via de app
  • Inzicht in je inkomsten en uitgaven, zodat je weet waar jij (te) veel geld aan uitgeeft.
  • Automatische beloningen wanneer je met je betaalpas of passen betaalt bij winkels als Jumbo, Albert Heijn, Lidl, Hema, Etos, Action en Kruidvat
  • De Woolsocks app is helemaal gratis en er zijn geen verborgen kosten
  • De app is gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk
  • Meer dan 35.000 cashback deals

Financiële vrijheid! Of je financiële situatie verbeteren? Dat zijn beide mooie doelen en een stuk minder lastig dan je in eerste instantie zou denken. Met dejongebelegger.nl proberen we hier zoveel mogelijk mensen bij te helpen. Woolsocks is slechts één van de vele tips die wij hebben om jouw financiële situatie te verbeteren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen