Vrijdagavond: Zomeravondvoetbal met 7×7

Foto:

Al ruim 50 jaar wordt er in Dongen zomeravondvoetbal gespeeld. Maar nog nooit zoals aanstaande vrijdagavond (16 juni). Dan is er sprake van een primeur. Kom ook kijken op sportcomplex De Gaasjes op Dongen-Vaart! Om 19.00 uur is de aftrap!

Dit keer geen langlopend competitieprogramma van april tot juni. Ook niet met 11 tegen 11 op een groot veld. Maar een compacte opzet. Met 7 tegen 7. Op een klein veld, met kleinere doelen. Dat is allemaal nieuw. Toch herleeft ook de herinnering van de goeie ouwe zomeravondtijd. Want net als vroeger worden er steeds twee wedstrijden tegelijk gespeeld, op twee pal naast elkaar gelegen veldjes. Dat maakt het extra leuk en afwisselend voor het publiek.

Deelnemers
Het deelnemersveld wordt gevormd door de karakteristieke zomeravondvoetbalverenigingen VV Bal op ’t Dak, VV Karrewiel en VV De Dabbers. Ze verschijnen allemaal met twee teams aan de aftrap. Na een ruim twee uur durende reeks van steeds korte wedstrijden (15 minuten) tussen de teams over en weer, is aan het eind van de avond meteen duidelijk welk team de 1e winnaar wordt van de BZA Dongen 7×7!

Bijzondere derde helft
Voetballen op een vriendschappelijke en relaxte wijze is in de BZA Dongen erg belangrijk. De derde helft vormt daarbij een belangrijke factor. Oók die traditie wordt voortgezet en wel op een zeer speciale wijze: Alle teams sluiten de avond af met een collectief samenzijn bij café-zaal ’t Karrewiel. Deze gezellige kroeg ligt pal tegenover het voetbalveld. En na het samen voetballen en even lekker bewegen, is het extra leuk om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje, borrelhapje en gezellig muziekje.

Welkom!
Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe opzet van het zomeravondvoetbal, heb je ooit meegedaan aan de BZA of denk je eraan om volgend zomeravondseizoen mee te doen, of ben je supporter van Bal op ’t Dak, Karrewiel of De Dabbers, kom dan vrijdagavond 16 juni naar Dongen-Vaart! Vanaf 19.00 uur tot….????

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen