Informatieavond speelvoorzieningen wijk de Hoge Akker

Foto: Jan Stads / Pix4Profs

De gemeente gaat in de wijk de Hoge Akker aan de slag met de speeltuinen in deze wijk. In de Hoge Akker liggen behoorlijk wat speeltuinen. De speeltuinen zijn vaak wat kleiner en liggen verspreid door de hele wijk. De speeltoestellen die er staan zijn wat ouder. En sommige speeltoestellen zijn zelfs ‘op’. De gemeente gaat in gesprek over de speeltuinen in de Hoge Akker. Wat is er goed? Wat kan beter en hebt u misschien nog goede ideeën over hoe het anders kan? Dat gebeurt op twee manieren.

Wat vinden de kinderen de speelplekken in hun wijk?
Er wordt bij de kinderen van de hoogste groepen van de basisscholen opgehaald wat voor speeltoestellen en speelvoorzieningen zij graag in hun buurt en hun wijk hebben.

Informatieavond bewoners De Hoge Akker
Daarnaast gaat de gemeente Dongen in gesprek met bewoners uit de wijk. Alle inwoners van De Hoge Akker hebben een bewonersbrief van de gemeente ontvangen. Met deze bewonersbrief worden bewoners van de wijk uitgenodigd om mee te denken over de speeltuinen in hun wijk. Deze bewonersavond is op 7 juni 2023 in de kantine van VV Dongen, Procureurweg 2 (ingang Min. Goselinglaan). In verband met de avond-4-daagse start de avond om 20.00 en niet om 19.30u zoals in de bewonersbrief staat. Mocht u 20.00u niet halen, dan kunt u gerust later nog aansluiten.

Aanmelden
Wanneer u naar deze avond wil komen, dan kunt u zich hiervoor aanmelden. Dat kan bij Willem Vulto- Danyluk ([email protected]).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen