Donge Vallei Rally op 2 juli 2023 wordt een spektakel

Foto:

Job van Uitert doet mee met de rally voor het goede doel. Eerst de 24 uur van Le Mans en dan de Donge Vallei rally

In aansluiting op de succesvolle rally van 2022 organiseert de Lionsclub Donge Vallei wederom een rally op zondag 2 juli 2023 voor het goede doel. We starten zoals gebruikelijk bij de Cammeleur en eindigen bij Bosch en Duijn in Loon op Zand. De rally zal dit jaar door West-Brabant gaan.

Onze hoofdsponsor Renova B.V. heeft de bekendste en bijna beste coureur van Nederland Job van Uitert uit Dongen bereid gevonden deel te nemen aan onze rally met een super bolide. In de sportklasse natuurlijk. Job zal op 2 juli in de Cammeleur aanwezig zijn en zijn eigen carrière daar belichten aan de andere deelnemers en daarna in zijn bolide meerijden met de rally. Hij hoopt natuurlijk op een hoge, zo niet de hoogste klasseringen in de rally en zal aan het einde van de dag persoonlijk bij de uitslag aanwezig zijn. Dus wilt u dit niet missen schrijf u dan in voor de rally en maak kans op een persoonlijke handtekening van Job, die ook de goede doelen ondersteunt waar het resultaat van de rally naar toe gaat.
We rijden weer in twee klassen. De sportklasse is voor de meer ervaren rijders en daar zal het dus spannend worden. Zeker nu het niet op snelheid aankomt, maar op ervaring, goed kaartlezen etc.

De toerklasse is voor degenen die weliswaar serieus voor een prijs gaan maar gezelligheid toch als hoofddoel hebben en ook graag met hun deelname een goed doel willen dienen.
Het resultaat voor de goede doelen komt uit de inschrijfgelden van de deelnemers. De kosten worden vrijwel geheel gedekt door de bijdrage van sponsoren.
We beginnen op zondag rond 10 uur en eindigen in Bosch en Duin met een drankje en uitgebreid hapje. Alle auto’s van modern tot klassiek en natuurlijk de volledig en hybride elektrische wagens zijn welkom. Voor inschrijving als deelnemer en voor verdere informatie gaat u naar www.rallydongevallei.nl

Goede doelen:
Een deel van de opbrengst zal zoals vorig ter beschikking worden gesteld aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen in de Donge Vallei regio. Een ander deel gaat naar Soos Fléér

Fléér is een soos voor mensen met een beperking.
De soos is 34 jaar geleden opgericht en houdt wekelijks een avondbijeenkomst voor mensen met een beperking. De soos is er voor alle mensen met beperkingen die zich daar thuis voelen, maar het blijft gericht op de mensen die anders een beetje tussen de wal en het schip vallen. De soos is iedere dinsdagavond in het clubhuis van de Stormvogels.
De kosten van de soos aan materialen en de huur worden gedragen door vrijwilligers en de bezoekers. De soos krijgt geen subsidie.

Lionsclub Donge Vallei:
De “Lionsclub Donge Vallei” is een club met enthousiaste en actieve leden uit Dongen, Rijen, Loon op Zand, Kaatsheuvel en Udenhout. Deze leden, uit verschillende beroepsgroepen, willen de samenleving van dienst zijn bijvoorbeeld door geld in te zamelen bij particulieren en bedrijven dat ten goede komt aan mensen en instellingen die dat nodig hebben, maar ook door zelf de handen uit de mouwen te steken. Dat alles onder ons motto: “We Serve” . Wij zijn onderdeel van de Internationale Lions organisatie, de grootste non gouvernementele organisatie ter wereld. Bijzonder is dat de organisatie voor 100% uit vrijwilligers bestaat.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen