Fa. van den Noort huldigt jubilarissen

v.l.n.r. : Frank de Doncker, Johan van den Noort, Ad in ’t Groen, Joyce van den Noort, Jaap Slijkhuis, Babs van den Noort, Cees van den Noort.
v.l.n.r. : Frank de Doncker, Johan van den Noort, Ad in ’t Groen, Joyce van den Noort, Jaap Slijkhuis, Babs van den Noort, Cees van den Noort.
Foto:

Zaterdag 13 mei 2023 heeft Fa. van den Noort op feestelijke wijze stilgestaan bij de bijzondere mijlpalen van maar liefst drie jubilarissen: Jaap Slijkhuis (60 jaar), Ad in ’t Groen (40 jaar) en Frank de Doncker (25 jaar).

Jaap Slijkhuis 60 jaar in dienst
Jaap startte als schippersknecht in 1963, groeide door tot schipper en van eerste stuurman tot manusje-van-alles. Vandaag de dag is Jaap, ondanks zijn pensioen, nog 3 dagen te vinden op de zandput. De complete opbouw van de klasseerinstallatie is onder zijn toezicht uitgevoerd en volledig afgesteld op de zandzuiger.

 

 

 

Ad in ’t Groen 40 jaar in dienst
Ad is zijn loopbaan in 1983 begonnen als sloper en voerde daarna diverse graafwerkzaamheden uit met de bulldozer. Later is hij achter het stuur van de vrachtwagen gekropen. Dagelijks rijdt hij nog vele kilometers voor Van den Noort en plaatst de nodige containers.

 

 

Frank de Doncker 25 jaar in dienst
Frank heeft sinds 1998 diverse functies uitgevoerd, maar geeft nu invulling aan de rol van onderhoudsmedewerker. Frank zorgt er voor dat alle rolcontainers er netjes uit zien, indien nodig worden gerepareerd en vervolgens worden geplaatst worden bij de klanten.

Het heuglijke feest vond plaats bij Haven 12 te Waalwijk waar de genodigden na het ontvangst op het terras hebben genoten van een heerlijk diner. Tussen de gerechten door zijn de jubilarissen één voor één in het zonnetje gezet door persoonlijke woorden van de directie en collega’s. De avond werd vervolgd in de feestzaal waar de Dreamcast band liedjes op verzoek verzorgde. Ook konden de collega’s met elkaar de strijd aan gaan aan de blackjack tafel of een spelletje spelen bij de roulette. Van den Noort kijkt terug op een zeer geslaagde avond en is de jubilarissen erg dankbaar voor hun inzet, betrokkenheid en loyaliteit. Dat zij zich al zo lang verbinden met Van den Noort maakt ze trots!

 

 

Cookieinstellingen