10 jaar ondernemer!

Foto:

Ingezonden 2023 is een prachtig jaar, Dutchvapers bestaat 10 jaar, 5 jaar de winkel en dus ook 10 jaar ondernemer. Dubbel feest dus!

Samen met mijn vader ben ik een avontuur begonnen waarvan we geen verwachtingen hadden, alleen een hobby waarmee we een webshop begonnen, zo is Dutchvapers ontstaan. Vanaf een zolderkamertje, naar een winkel aan de Hoge Ham. Helaas maakt de Nederlandse wetgeving (voor elektrische rookartikelen, want het valt onder de tabakswet) het er niet makkelijker op, zo gaat in juli ook het online verkoop verbod in. Daarom heb ik er 1,5 jaar geleden voor gekozen om de winkel om te toveren tot edelstenenwinkel. Geen speciaalzaak meer, dat betekent dat alles achter gesloten deuren moet, uit het zicht, maar zeker niet uit het hart.

Ik ben trots op waar ik nu mag staan, dat wij alles hebben kunnen opbouwen tot wat het nu is. Zonder het een zou het ander er niet zijn. Met Dutchvapers ga ik door zolang het toegestaan is, hoe zuur dat ook is, maar het geeft ruimte voor andere mogelijkheden. Zo kunnen wij verder bouwen aan Nona Batu, meer passie erin kwijt kunnen en nog meer
groeien.

Tot het einde van deze maand geven wij 10% korting op alle edelstenen en toebehoren. Ook kan iedere betalende klant mee doen aan een leuke win actie. Een prachtig stuk Amethist, waarvan we de winnaar in de eerste week van juni bekend maken.

Bedankt allemaal, vooral de lieve klanten, diegene die hebben geholpen, ons hebben gesteund en in ons geloven.

Veel liefs,

Deirdre
Dutchvapers & Nona Batu

Foto door: Picture by Linda www.picturebylinda.nl

Reacties

Cookieinstellingen