Het Moers Pinksterweekend 2023 komt er weer aan

Foto:

Een gezellige pinkstermiddag met vermaak voor iedereen, dat is waar de pinkstermiddag van het Moers Pinksterweekend om bekend staat! Voor de 39e keer staat het feestterrein in De Moer op zondagmiddag 28 mei weer vol met liveoptredens, attracties, activiteiten en acts voor jong en oud.

De organisatie van het Moers Pinksterweekend zorgt al jaren voor vermaak voor het gehele gezin op de zondagmiddag. Terwijl uw (klein)kinderen zich vermaken op het afgesloten buitenterrein, kunt u lekker genieten van livemuziek van de band Backstage, op ons gezellige buitenterras. Verder verwelkomen wij dit jaar ‘de goochelende karikaturist’, die niet alleen zorgt voor een hoop verwarring bij zijn publiek met spectaculaire trucs en vingervlugheid, maar ook nog eens prachtige karikatuurtekeningen maakt. Kinderen kunnen zich vermaken met een van de vele attracties of activiteiten, zoals een treintje, zweefmolen, hengelkraampje, draaimolen, springkussens, schminkster en ga zo maar door. Verder wordt er een gezellige voetbalfun middag georganiseerd, waarbij allerlei voetbal relateerde activiteiten voorbij zullen komen. Hierbij kunnen alle jongens en meiden zich opgeven in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Inschrijven hiervoor kan tot zaterdag 21 mei op onze website, dus zorg dat je jezelf op tijd aanmeld, want vol=vol!  Ook aan de stevige trek wordt gedacht op de zondagmiddag, waarbij we dit jaar heerlijk eten van Elusive uit De Moer kunnen verwachten.

Ben jij de nieuwe Max Verstappen?
Formule 1 is helemaal hot in Nederland en nu krijg jij de kans om in het stoeltje van Max Verstappen te kruipen. Speciaal voor de zondagmiddag komen er 4 F1 racesimulators naar De Moer. Je kunt hier gratis gebruik van maken. Wordt jij de snelste van de dag?

Avondprogramma
De zaterdagavond met optredens van Outsiders, FeestDJ Ruud, Immer Hansi en Chris Deluxe, en dit alles onder leiding van onze enige echte DJ Willem de Wijs. Ook voor onze zondagavond hebben we een mooi programma klaarstaan, deze bestaat dan ook uit Jeffrey Heesen & Brace, Buren van de Brandweer, Royal Beat, Arjon Oostrom en de enige echte DJ Max Miller. Nog geen tickets besteld, haal ze dan snel via onze website: www.moerspinksterweekend.nl.

De entree voor zondagmiddag is volledig gratis, ook de activiteiten en attracties zijn kosteloos. Wij heten u graag van harte welkom op zondagmiddag 28 mei vanaf 13:00 op het evenemententerrein aan de Zijstraat in De Moer. Kijk voor alle informatie en activiteiten op www.moerspinksterweekend.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen