Zondag 14 mei D-Day op sportpark De Biezen

Foto:

Afgelopen zondag brak de hemelpoort open boven Eindhoven en omgeving. Dus ook boven Veldhoven waar UNA haar thuisbasis heeft. De hoosbui, die even voor de wedstrijd losbarstte, zorgde ervoor dat er niet gevoetbald kon worden.

Door Piet Scheepers

Ondanks de inzet van vele vrijwilligers en jeugd om het kunstgrasveld speelklaar te krijgen. Sterker nog: op sommige plekken leek het veld meer op een waterbed. Blijkbaar was het overtollige water tussen de toplaag en de daar ondergelegen laag gelopen. Gevolg dat op vele plekken spelers voelden alsof zij op een waterbed liepen. Deze wedstrijd werd dus afgelast en staat weer op het programma, woensdagavond 17 mei om 20.00 uur bij UNA.

Dongen – Baronie, op Moederdag!
Ja, op Moederdag! Geef moeder een bos bloemen of een heerlijk geurtje. Verwen haar met een ontbijtje en je kunt ’s middags om 14.00 uur getuige zijn van de thriller tussen Dongen en buurman Baronie. Misschien wel samen met moeder! In de huidige stand heeft Dongen een wedstrijd minder gespeeld en 21 punten. Dongen staat voorlaatst, dus in de degradatiezone. Baronie staat daar net boven met 22 punten, in de zone waar het gaat spelen om nacompetitie, dus handhaven 3e divisie. Bij winst doet Dongen prima zaken en gaat over Baronie heen. Dongen is echter gewaarschuwd.

Baronie-trainer Sedat Siner blijft moed houden ondanks de reeks nederlagen. “We houden onze kop omhoog. Zondag wacht Dongen. Zij spelen op een vergelijkbare manier als Gemert. (Baronie verloor afgelopen zondag met 2-0 van Gemert. PS) Als wij de lijn van deze wedstrijd doortrekken en een beetje meer geluk hebben, dan moeten wij een goed resultaat kunnen boeken,” aldus de Baronie trainer in de regio krant. Come on Donguh! Je bent gewaarschuwd.

Dus de steun van het thuispubliek is deze dag van cruciaal belang!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen