Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje zoekt adverteerders

Foto:

Het zal u niet ontgaan zijn: de Roparun komt weer door Dongen. Net als vorig jaar passeren op 28 mei duizenden Roparunners ons dorp op weg naar Rotterdam.

Zij rennen voor het goede doel en Dongen wil ze hierbij graag aanmoedigen. Een grandioze ontvangst staat hen te wachten. De feesttent op het Atledoterrein zal bruisen als de lopers en fietsers hier doortrekken. Op vijf verschillende punten versieren horeca ondernemers hun terrassen en is er muziek te horen. De zes kilometer lange route door dongen zal oranje kleuren. Dongen heeft er een evenement bij.

Wilt u daar als ondernemer deel vanuit maken? Dat kan! In de editie van het Weekblad Dongen van 25 mei zullen verschillende pagina’s ingeruimd worden om aandacht te schenken aan de Doorkomst van de Roparun. Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje biedt u aan om daar een advertentie voor uw onderneming te plaatsen. In de flyer leest u alles over de mogelijkheden en prijzen. De prijzen zijn lager dan het gebruikelijke commerciële tarief. Ook voor u dus een voordeel! Verbindt uw naam aan dit feestelijke, sportieve en sympathieke evenement en steun de Roparun. De deadline om logo’s en tekst voor de advertenties in te leveren is 15 mei. Tot ziens op 28 mei!

www.halvezolenlijntje.nl
Arijan van Alphen
06 54917549
[email protected]

klik hieronder voor een overzicht van de mogelijkheden

Roparun Dongen info & tarieven 2023 (2)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen