Abonneer je op de nieuwsbrief van BART en ontvang exclusieve aanbiedingen

Foto:

De winkel BART aan de Tramstraat 27 is, een half jaar na de opening, al aardig op weg om een begrip te worden in Dongen. Met een groot en ‘dynamisch’ assortiment  dat regelmatig aangevuld wordt met nieuwe artikelen, is slagen voor een leuk en betaalbaar cadeautje bij BART geen enkel probleem.

Enkele jaren geleden begon eigenaar Bart van Kerkhof met het uitbrengen van het inmiddels legendarisch ‘Donges Léesplangeske’. Het assortiment werd later uitgebreid met meer ‘Dongense Dingen’ en nog later met ‘Brabantse Dingen’, cadeau artikelen, woonaccessoires, boeken, carnavalskleding, emblemen, puzzels, spelletjes, nostalgisch snoepgoed, kaarten…kortom, teveel om op te noemen. In het karakteristieke winkelpand aan de Tramstraat 27, bij de oudere Dongenaren ook wel bekend als ‘de winkel van André van Hilst’ vind je eigenlijk altijd wel wat van je gading. In de koffiebar of op het terras van BART geniet je daarnaast ook nog eens van een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers, een biertje, borreltje of wijntje. En vergeet niet zo nu en dan langs te komen voor een OLA ijsje  Binnenkort wordt het assortiment van de koffiebar uitgebreid met verfrissende ijskoffie’s, heerlijke smoothies en Indiase lassi’s. Zodra het zover is, weet je dat als nieuwsbrieflezer natuurlijk als eerste.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat BART te bieden heeft? Abonneer je dan op de wekelijkse nieuwsbrief, met onder meer de nieuwste producten in het assortiment en de leukste cadeautips. Bovendien vind je in de nieuwsbrief elke week een exclusieve aanbieding.

Je ontvangt de nieuwsbrief van BART een maal per week en je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Om deze nieuwsbrief te ontvangen stuur je een mail met je voor- en achternaam en het mailadres waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen naar [email protected] onder vermelding van ‘nieuwsbrief BART’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen