Lotenverkoop Zonnebloem afdeling Dongen-‘s Gravenmoer weer van start

Foto:

Binnenkort komt er misschien weer een vrijwilliger van onze Zonnebloemafdeling bij u langs om loten te verkopen, of ziet u ons staan in de supermarkt Jumbo of Coop of tuincentrum Avri.

Ook dit jaar willen we graag weer activiteiten voor onze gasten organiseren. Zo hebben we dit jaar ons 70-jarig jubileum mooi kunnen vieren en onlangs een leuke theatermiddag achter de rug. Binnenkort gaan we naar het orgelmuseum in Hilvarenbeek en later in het jaar staat er een uitstapje naar de Beekse bergen gepland.

Het mooie van de loterij is dat 2,25 euro van elk lot rechtstreeks naar onze afdeling gaat. Daardoor hebben mensen uit onze gemeente er direct voordeel van. Misschien woont één van onze vrijwilligers bij u in de straat en belt hij of zij een keer bij u aan om een lot te verkopen. Helpt u ons dan?

Ook hebben we dit jaar vip-loten te koop. Bent u ondernemer in Dongen en vindt u het ook zo belangrijk dat iedereen in Dongen kan meedoen, dan kunt u een vip-lot kopen. Uiteraard zullen we u (met uw bedrijf) dan in het zonnetje zetten op onze Facebookpagina en in ons afdelingsblad de Spreekbuis (met een oplage van ruim 300 stuks).

Voor meer informatie kunt u terecht bij Mia Stitzinger, telefoon 06-46723649, e-mail [email protected]. Vanzelfsprekend kunt u ook contact met haar opnemen als u loten wilt kopen. Losse loten kosten 3 euro per stuk, voor vip-loten geldt een afname van minimaal 50 stuks. En… er zijn ook nog eens leuke prijzen te winnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen