Op weg naar het OPF: Plunder en The Legends

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival de artiesten en bands voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zullen proberen te veroveren. Deze keer twee bands in de spotlight: Plunder en The Legends. Plunder is te zien en te beluisteren op Koningsdag 27 april in de  Keurslager van Strien Festivaltent van 14.00 uur – 15.15 uur. The Legends zullen het Oranjeparkfestival van 21.30 – 23.00 uur afsluiten op het Gebr. Jansen B.V. Hoofdpodium.

Plunder
Trek je dansbare pirate-boots aan en grijp je vrienden bij de kraag! Deze pirate-partyfolk band uit Leeuwarden maakt Nederlandstalige liedjes over zwarte schapen, het verlangen naar vrijheid en de zoektocht naar je innerlijke vuur. Plunder laat geen kans voorbijgaan om samen met het publiek een feestje te bouwen en zorgt daarmee altijd voor leven in de brouwerij. Met invloeden uit verschillende stijlen als Ierse folk, balkan, ska en klezmer, zet het vijftal een energiek en opzwepend eigen geluid neer. Elke plek die dit bijeengeraapte zootje schorem aandoet, wordt gegarandeerd geplunderd!

The Legends
Als er een Major League van Nederlandse livebands zou bestaan, maakte Legends er zeker deel van uit! Wil je zeker zijn van een legendarische avond vol legendarische nummers? Dan sla je met deze vijf heavy hitters gegarandeerd een home run.

Telkens weer laat Legends met verve zien waarom ze zo heten. Ze beklommen al heel wat pitches, uh…. podia en krijgen festivalgangers en feesttent-feestbeesten gegarandeerd aan het springen. In een razend tempo slingeren ze de dikste hits op je af, allemaal met evenveel gemak gebracht. De vette lichtshow en special effects zullen het Oranjeparkfestival volledig opblazen! Zorg dat je deze legendes live in actie ziet!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen