Nieuwe aanwinst voor Safari Resort Beekse Bergen; de Wild River waterbaan

Foto: Beekse bergen

Ingezonden Het was al een groot avontuur in het zwembad van Safari Resort Beekse Bergen, maar dankzij een reeks vernieuwingen is het nog mooier geworden. Het nieuwe peuter- en kleuterbad en de Wild River familie waterbaan zijn vanaf nu geopend.

Natuurlijk is een bezoek aan het Safaripark de Beekse Bergen geweldig, en een overnachting op het vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen maakt je bezoek nog unieker. Zo kun je nog langer van de wilde dieren gaan genieten en na een dag tussen de beesten kun je ook nog eens lekker ontspannen in het zwembad Maji Springs. Je kinderen raken niet uitgespeeld bij de waterspeeltuin en volwassenen kunnen een paar baantjes trekken. Maar nu is er ook een mooie familieattractie bijgekomen; de Wild River waterbaan.

Maji Springs was de afgelopen maanden gesloten vanwege een grondige verbouwing. Het waterparadijs was toe aan de nodige uitbreidingen en sinds deze maand is het zwembad weer geopend. Er is een splinternieuw peuter- en kleuterbad bijgekomen waar de allerkleinsten zich urenlang kunnen vermaken. Als de grote glijbaan nog iets te spannend is kunnen kleuters en peuters hier heerlijk spelen. Het bad is ondiep en de vele waterelementen maken het een groot avontuur. Zo zijn er tuimelemmers, sproeiers en een kleine glijbaan te vinden. Daarnaast werd de familieglijbaan de Wild River geplaatst. De glijbaan is zo geschikt voor gezinnen omdat je met een paar mensen naast elkaar naar beneden kunt roetsjen. Je klimt naar een hoogte van 3 meter om vervolgens van de maar liefst 34 meter lange baan naar beneden te glijden. Is het nog iets te avontuurlijk? Dan kun je gewoon elkaars hand vasthouden. Zo kun je gezellig met z’n allen in het water plonzen!

De nieuwe attracties zijn aangelegd door de firma Watergames & More uit Zoetermeer. Het bedrijf is gespecialiseerd in waterattracties zoals glijbanen en Spray Parks. Tijdens de verbouwing konden gasten gebruikmaken van de Etsi Pool, het zwembad van het Lake Resort Beekse Bergen. Vanuit beide resorts heb je een uniek uitzicht over de savanne van het safaripark. Dus terwijl jij geniet van de nodige waterpret, heb je het uitzicht over de giraffen, struisvogels, zebra’s en neushoorns. In het verwarmde zwembad Maji Springs beleef je urenlang speelplezier! Na afloop kun je nagenieten in Karibu Town, het centrumgebouw van Safari Resort Beekse Bergen. Je kunt hier een heerlijk hapje eten, maar ook genieten van een drankje onder het genot van sfeervolle Afrikaanse muziek.

Meer informatie: https://www.beeksebergen.nl/overnachten/safari-resort

 

Reacties

Cookieinstellingen