Foto van de week

Foto: Cor Bels

De tentoonstelling zit er al weer op en we kunnen met een goed gevoel hierop terugkijken. De deelname onder de clubleden was groot en de tentoongestelde foto’s waren van een behoorlijk hoog niveau. We kregen dan ook veel positieve reacties op onze expositie.

Dit is dan ook een mooi moment om de expositiecommissie, bestaande uit Marianne Schrijver, Koos Schenk en Jules Bloemsaat, een compliment te geven voor hun inzet tijdens de voorbereiding. Chapeau hoor! Maar zoals gezegd, het is weer voorbij en we kunnen weer enthousiast aan de slag om mooie foto’s te maken.

Deze week laten wij jullie een foto van Cor Bels zien, onze voorzitter, met als titel “Symfonie”. Later bleek dat hij ons met deze titel toch wel op het verkeerde been zette. Hij heeft kortgeleden het mentoraat gevolgd met als thema “Architectuur” en dat houdt hem nog steeds bezig. Regelmatig is hij op zoek naar beelden die binnen dit thema vallen. Zo ook bij deze foto: hij was bij de prijsuitreiking van de ARCA fotowedstrijd en kwam dit tegen. Dit evenement werd gehouden in het MFA De Symfonie in Tilburg. Dat verklaart nu ook de titel van de foto. Bij de presentatie van zijn foto “hoorde” je de clubleden denken; “Welk verband is er te zien tussen het beeld en de titel? Is het een muzikaal spel? Kun je er een notenbalk in zien?

Je ziet een aantal verschillende groene vlakken en zwarte horizontale en verticale lijnen. Het geheel is een aardige compositie en een genot om er naar te kijken. Het bleek een soort balustrade te zijn tegen een raampartij met groene vlakken. Goed gezien Cor en bedankt voor je inzending. Veel succes met je thema “architectuur” en hopen nog menig plaatje hiervan te kunnen zien.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen