WANDEL met je hart op zondag 28 mei

Foto:

Na het succes van de eerste editie organiseert Stichting Met je hart dit jaar voor de tweede keer WANDEL met je hart. Vanuit verschillende locaties lopen wandelaars op zondag 28 mei naar de Sint Jan in ’s-Hertogenbosch om daar een kaarsje aan te steken. Ook vanuit Dongen lopen wandelaars naar de Sint Jan voor stichting Met je hart!

Wandel mee tegen eenzaamheid bij zelfstandig wonende ouderen
Wandelaars wandelen zondag 28 mei voor Met je hart Dongen naar de Sint Jan in ’s-Hertogenbosch. Dat is ongeveer 30 kilometer. WANDEL met je hart start om 6 uur en de wandelaars verwachten tussen 13.00 en 14.00 uur een kaarsje aan te steken in de Sint Jan. Wil jij ook deze sportieve uitdaging aangaan? Sluit je aan bij WANDEL met je hart Dongen! Meld je aan bij Lisette ([email protected]). We vinden het gezellig als je met ons mee loopt!

Wandelen voor een goed doel
Wat misschien nog wel het allermooist is, is dat je met jouw sportieve WANDEL met je hart-actie sponsors kunt werven en zo geld ophaalt voor stichting Met je hart Dongen. Met het geld wat we ophalen willen we starten met onze twaalfde stamtafel. Een wandeling mét impact dus!

Wil je liever niet wandelen, maar wil je ons steunen? Sponsor dan een van de WANDEL met je hart deelnemers. Met het opgehaalde geld starten wij een nieuwe stamtafel voor onze ouderen in Dongen (de twaalfde). Ga naar https://www.kominactiemetjehart.nl/project/wandel-met-je-hart-2023 om het team Dongen te sponsoren.

Samen verveelt nooit
Stichting Met je hart laat ouderen die zich eenzaam voelen weer genieten van bijzondere ontmoetingen en inspireert anderen om ook in actie te komen. In Dongen organiseert Met je hart al 7 jaar waardevolle ontmoetingen voor eenzame ouderen. Vrijwilligers halen de ouderen thuis op en nemen hen keer op keer mee naar een ontmoeting met buurtgenoten veelal in de lokale horeca. Zo leren ze elkaar en de vrijwilligers echt kennen en kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen