Altijd al eens willen tetsen?

Foto: Marie-Louise Jolie

Een ludiek idee dat jarenlang rondspookte in de gedachten van enkele Dongenaren, zag vorig jaar eindelijk het levenslicht, het Tetstoernooi! En hoe? Het resulteerde in een gigantisch succes. Dongen had er sinds lange tijd weer een écht zomerevenement bij. Iedere laatste zondag voor de schoolvakanties zal dit evenement plaatsvinden, dit jaar is dat dus op 9 juli.

De organisatie geniet nog na van de succesvolle editie van vorig jaar. In een mum van tijd zaten we aan maar liefst 50 koppels die met elkaar streden om die nu al fel begeerde “Gouden Kaaiband”. Onder grote publieke belangstelling werden de stoepranden in de Kanaalstraat stevig op de proef gesteld. Het was uiteindelijk het team “Scherpe randje d’r af” dat de bloedstollende finale in hun voordeel wist te beslissen.

Naast alle sportieve inspanningen is het vooral een middag om gezellig met elkaar de vakantie in te luiden onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard is ook dit jaar weer een leuke kinderactiviteiten gedacht en zal het ook zeker aan muzikale gezelligheid niet ontbreken die middag. Het goede doel dat wij dit jaar gekoppeld hebben aan ons evenement is het prachtige initiatief “aan de deur geklopt”. Doel van dit groepje vrijwilligers is om ieder kind het Sintfeest te laten vieren; hoe mooi is dat! Wij ondersteunen dit uiteraard van harte.

Ondanks het feit dat wij streven naar een laagdrempelig evenement, ook op financieel vlak, zijn bijdragen uiteraard van harte welkom. Lijkt het jou leuk om bijvoorbeeld voor € 50,00 een tetsbaan te sponsoren? Neem gerust contact met ons op.

Het tetstoernooi staat open voor alle tetsliefhebbers, van jong tot oud! Omdat we het evenement qua deelnemers kleinschalig willen houden, kunnen zich ook dit jaar maximaal 50 koppels inschrijven. Inschrijving kost slechts € 10,00 per koppel. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat de belangstelling groot is, dus weer er snel bij want vol = vol. Schrijf je vanaf 1 mei in via www.tetstoernooi.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen