BART is klaar voor de jaarmarkt

Foto:

Dongen maakt zich op voor de jaarmarkt van aanstaande zondag 16 april. Ook dit jaar kunt u weer langs de kramen struinen en genieten van een groot en divers aanbod op de markt bij de vele marktkooplieden en de lokale winkeliers.

Bovendien is er volop entertainment met onder andere Clown Cees, de Mobiele Jukebox, Los de Sol en de unieke one-man band Nautilus. Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten zoals een draaimolen, miniscooter en bungy-jumpen. Kortom een echt familie-uitje!

Bij BART, de leukste winkel annex koffiebar van Dongen aan de Tramstraat 27 wordt groots uitgepakt deze jaarmarkt. Natuurlijk is de winkel de hele dag open en buiten staan we met onze kraam vol Brabantse Dingen. Op het gezellige terras geniet je van een heerlijke kop koffie met appeltaart voor maar 5 euro of een heerlijk biertje of glaasje fris voor € 2,25. Ook hebben we een ruime keuze uit lekkere OLA ijsjes.

Loop de winkel eens binnen en verbaas je over het enorme assortiment. Bij BART vind je namelijk niet alleen Dongense Dingen en Brabantse Dingen maar ook de allerleukste cadeautjes, spelletjes, puzzels, vogelhuisjes, woonaccessoires, koffie- en thee cadeausets, te gekke kaarten die je in Dongen nergens anders tegenkomt….noem maar op. Voor Koningsdag hebben we  een ruime keuze uit sfeervolle oranje artikelen, waaronder doe-het-zelf sets van MonBallon, waarmee je een mooie rood-wit-blauwe ballonnenbloem kunt maken. En natuurlijk kun je bij BART ook terecht voor de Nederlandse vlag (eventueel met wimpel en stok).

Speciaal voor de jaarmarkt vind je bij BART Solar tuinfakkels in zomerse kleuren à € 7,50 per stuk (bij aankoop van 4 stuks betaal je slechts € 25,00. Daarnaast hebben we vele leuke andere aanbiedingen waaronder onze sterk afgeprijsde ‘nu of nooit’  artikelen (vogeltaarten, vogeltompouces, woonaccessoires en meer. Ook voor moederdag en vaderdag vind je bij BART nu al leuke cadeautjes. Kun je niet tot zondag wachten dan kun je vrijdag en zaterdag natuurlijk ook bij ons terecht.

Dus zet zondag 16 april aanstaande in je agenda en bezoek het gezellige centrum van Dongen en Leer BART ook op een andere manier Kennen!

Reacties

Cookieinstellingen