HV Dongen actief tijdens Koningsspelen

Foto:

Vrijdag 21 april kunnen alle basisschoolkinderen in Dongen hun sportieve beentje voorzetten tijdens de Koningsspelen. HV Dongen is gevraagd om voor de kinderen van groep 7-8 een handbal clinic te verzorgen.

Op de velden van DVVC zal HV Dongen de jongens en meiden kennis laten maken met Goalcha streethandbal. Deze nieuwe handbalvariant is bijzonder geschikt om gespeeld te worden op elke willekeurige ondergrond, dus ook op gras. Goalcha streethandbal kan net als straatvoetbal overal in wedstrijdvorm worden gespeeld met verschillende aantallen deelnemers. Lijnen zoals we deze kennen van het zaal, veld en beachhandbal zijn niet noodzakelijk.

Een van de superleuke onderdelen van Goalcha streethandbal zijn de trucjes die je met de speciale Goalcha bal kunt doen. Op deze dag zullen de kinderen van groep 7-8 uitgedaagd worden om hun kunsten te vertonen met de Goalcha bal tijdens de wedstrijden. Jongens en meiden zullen ook een ‘battle’ aangaan om de mooiste trucjes te laten zien aan hun klasgenoten.

De handbal clinic wordt verzorgd door trainers en trainsters van HV Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen