Dongen krijgt nieuwe padelbanen

Fa. van den Noort leverde het zand voor de fundatie van de nieuwe padelbanen
Fa. van den Noort leverde het zand voor de fundatie van de nieuwe padelbanen
Foto:

Op het terrein van mhc Liberty wordt momenteel hard gewerkt aan de aanleg van enkele padelbanen. Dit is een primeur voor Dongen, omdat er nog geen andere padel buitenbanen zijn.

“De nieuwe padelbanen zullen begin mei geopend worden. De aanleg van deze banen is een antwoord op de enorme belangstelling en vraag in Dongen voor padel, een sport die in korte tijd enorm populair is geworden onder sportievelingen van alle niveaus en achtergronden, inclusief voetballers, hockeyers en tennisspelers” vertelt Lidi Schilders, penningmeester van Liberty Padel Dongen. “De padelbanen zijn ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en zullen de nieuwste technologieën en materialen bevatten om de spelervaring te optimaliseren. De banen zullen voorzien zijn van verlichting, waardoor spelers ook ’s avonds kunnen genieten van de sport.”

Hockeyclub Liberty is trots op de samenwerking met Liberty Padel Dongen om deze geweldige sport aan te kunnen bieden aan de inwoners van Dongen en omgeving. “Het bestuur is ervan overtuigd dat deze nieuwe aanwinst de sportgemeenschap in Dongen zal versterken en meer mensen zal aantrekken om te genieten van deze fantastische sport. De accommodatie wordt hiermee verrijkt en Dongen is weer een sportaccommodatie rijker” aldus Jeroen Beex, voorzitter van mhc Liberty.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen