Scouting St Jozef bedankt vrijwilligers

Foto:

Ook dit jaar heeft Scouting Sint Jozef weer meegedaan aan NL-Doet, dat jaarlijks door het Oranjefonds wordt georganiseerd.

Door de aanmelding van een leuke groep vrijwilligers konden alle geplande werkzaamheden worden uitgevoerd. Na ontvangst, koffie en een voorstelrondje is iedereen zeer enthousiast aan de diverse werkzaamheden begonnen. Door de financiƫle bijdragen van het Oranje Fonds heeft Scouting Sint Jozef in heel het gebouw alle schakelaars kunnen vervangen en de wandcontactdozen vernieuwd voor kindveilige wandcontactdozen. Door het vervangen van het bestaande schakelmateriaal is het gebouw weer een stuk veiliger geworden voor deleden.

Op het buitenterrein is ook hard gewerkt, blad geruimd, betonnen zitelementen geplaatst en de gevels schoongemaakt. Er was zelfs nog tijd om rondom de kampvuurkuil zand aan te vullen en te egaliseren. Door al deze werkzaamheden ziet het buitenterrein er weer netjes en opgeruimd uit.

Scouting Sint Jozef wil dan ook alle vrijwilligers hartelijk danken voor hun inzet en kijkt terug op een zeer gezellige en geslaagde NL-Doet vrijwilligersdag.

Reacties

Cookieinstellingen