Peter van Son de lokale specialist in Grote Kunstbomen

Foto:

Ingezonden Wilt u graag wat meer groen in huis, in uw woonkamer of op kantoor, maar is uw interieur te donker voor echte bomen voor binnen? Dan bent u bij Peter van Son Interieurobjecten aan het juiste adres.

Wij nemen uitgebreid de tijd om uw kunstboom te ontwerpen, ontwikkelen en te plaatsen. Een goede kunstboom is niet van echt te onderscheiden dankzij ons vakmanschap en maatwerk. Wij beschikken over allerlei soorten grote kunstbomen, stamdiktes, bladeren en meer om uw kunstboom uniek en volledig naar wens te maken. Deze noemen wij dan ook geen nep bomen, maar kunstbomen.

Wij maken onze verschillende soorten kunstbomen altijd op echte houten stammen. Dit betekent dat u een kunstboom kunt hebben met een echte houten stam die precies lijkt op het type boom dat u wilt, of het nu een esdoorn, een eik of een meerstammige kunstboom is. Deze houten stammen worden vooraf door ons grondig gedroogd en later geconserveerd. Dit heeft als voordeel dat er zich geen ongedierte meer in het hout bevindt en dat de bast altijd om de stam blijf zitten.

Bij ons creatieve bedrijf begrijpen we het belang van personalisatie als het gaat om het decoreren van uw ruimte. Als u op zoek bent naar iets echt unieks, kunnen we ook extra decoraties aan uw boom toevoegen. Van lichtjes en ornamenten tot bloemen en bladeren, ons creatieve team kan samen met u een boom ontwerpen die perfect past bij uw stijl en visie.

Of u nu op zoek bent naar een opvallend stuk voor uw kantoor of een subtiel accent voor uw huis, onze kunstbomen kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Wij bieden een scala aan verschillende boomstijlen en maten, van hoog en majestueus tot klein en delicaat, zodat u de perfecte boom voor uw ruimte kunt kiezen. We zijn ook in staat de boom te maken die u in gedachten heeft. Wij hebben een creatief team dat graag met u meedenkt en zo tot de mooiste creatie komt.

Een ander voordeel van luxe kunstbomen met houten stammen is dat ze weinig onderhoud vragen. Echte bomen vragen veel zorg en aandacht, zoals water geven, snoeien en bemesten. Kunstbomen met houten stammen hebben echter geen van deze dingen nodig. Ze laten geen bladeren vallen, ze trekken geen insecten of ongedierte aan en ze hebben geen speciale zorg of aandacht nodig. Alleen door het eens in de zoveel tijd afstoffen van deze kunstbomen zorgt ervoor dat de frisse uitstraling blijft behouden. Ze kunnen worden gebruikt voor het decoreren van huizen, kantoren, parken en andere openbare ruimtes. Ze zijn ook geweldig voor evenementen zoals bruiloften, feesten en festivals, omdat ze in elke omgeving een natuurlijke en elegante touch geven.

Wij maken bomen op maat en kunnen de soorten ontwerpen die u in uw hoofd hebt waarmaken. Wanneer u een idee hebt werken wij dat met plezier uit. De soort boom is ook geen enkel probleem, wij denken graag in oplossingen en met u mee naar een mooi resultaat.

De kunstbomen van Peter van Son Interieurobjecten zijn niet alleen realistisch en onderhoudsarm, maar ook zeer duurzaam. Ze zijn ontworpen om de ontberingen van dagelijks gebruik te weerstaan en zijn bestand tegen verbleken, barsten en kromtrekken. Dit betekent dat ze vele jaren gebruikt kunnen worden, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor particulieren en bedrijven.

De kunstbomen van Peter van Son Interieurobjecten zijn een uitstekende manier om een vleugje natuur toe te voegen aan elke omgeving. Met hun realistische uiterlijk, lage onderhoudseisen en duurzaamheid zijn ze een ideale keuze voor iedereen die wil genieten van de schoonheid van de natuur zonder het gedoe van het verzorgen van echte bomen.

Reacties

Cookieinstellingen