Autorijschool Jeroen Rullens viert 17-jarig bestaan!

Foto:

Op 1 maart 2006 startte Jeroen Rullens zijn autorijschool in Wagenberg. Als 20 jarige was hij één van de jongste instructeurs van de regio. Nu 17 jaar later staat er een volwassen autorijschool. “Mijn autorijschool bestaat 17 jaar en dat is even oud als het aantal jaar dat je moet zijn om rijexamen te mogen doen! Om dit te vieren, heb ik een compleet nieuwe website laten bouwen én heb ik een leuke actie voor nieuwe leerlingen”, aldus Jeroen. Meer hierover lees je verderop in het bericht.

Sinds 2018 is de autorijschool gevestigd in Dongen. Naast leerlingen uit de gemeente Dongen, kunnen leerlingen uit de gemeente Drimmelen en Oosterhout ook bij Jeroen terecht voor rijlessen. Iedereen is welkom, je kan zelfs al starten met lessen als je 16,5 jaar oud bent.

Autorijschool Jeroen Rullens helpt jou op weg naar je rijbewijs. “Al 17 jaar geef ik leerlingen de juiste tools en vaardigheden om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan”, aldus Jeroen. “Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen zich op hun gemak voelen bij mij in de auto. Je bent immers toch een aantal uur met elkaar op pad. Die basis zorgt ervoor dat de lessen prettig en vlot verlopen”. Jeroen staat bekend als een zeer betrokken instructeur.

De vele positieve ervaringen van oud-leerlingen staan dan ook prominent vermeld op de compleet vernieuwde website. “Iets waar ik ontzettend trots op ben”, zegt Jeroen. Daarnaast scoort de jarige autorijschool ook hoog bij de slagingspercentages van het CBR, iedere keer is het weer een feestje als een leerling na het examen van de examinator het verlossende woord krijgt.

Op de nieuwe website van Autorijschool Jeroen Rullens kan je gelijk een afspraak maken voor een proefles, verder vind je er alle informatie over de stappen naar het rijbewijs, de theorie en de aantrekkelijke pakketten die Jeroen aanbiedt.

En om het 17-jarig jubileum te vieren, krijgen alle nieuwe aanmeldingen in de maanden maart en april, de theorie opleiding t.w.v. € 49,- helemaal gratis. Ben jij er klaar voor om achter het stuur te kruipen? Ga dan naar www.jeroenrullens.nl om je direct aan te melden of een proefles in te plannen.

Bij Autorijschool Jeroen Rullens maak je een geslaagde keuze!

 

Reacties

Cookieinstellingen