Twee Dongense trouwlocaties bij de populairste trouwlocaties van Noord-Brabant in 2023

Foto:

Na twee jaar wachten, halen bruidsparen alles uit de kast voor de perfecte bruiloft. Dat kosten noch moeite hierbij gespaard wordt, blijkt uit het jaarlijkse Trouwonderzoek van Toptrouwlocaties.

Bij maar liefst 72,2 procent van de bruidsparen vallen de totale kosten van hun bruiloft hoger uit dan gepland. Bijna dertig procent van hen betaalde 25 procent of meer extra. Gemiddeld kostte een bruiloft, inclusief huwelijksreis in het afgelopen jaar € 21.867.

Op Valentijnsdag maakt Toptrouwlocaties tevens de populairste trouwlocaties van Noord-Brabant bekend. Landgoed Wolfslaar is de populairste locatie van de provincie. Deze locatie kreeg binnen de provincie de meeste aanvragen via het platform Toptrouwlocaties. De zilveren medaille gaat naar Oude Kerk Dongen en de derde plaats is voor De Vlaamsche Spijcker.

#yesIDOngen
Sinds enkele jaren staan er 2 Dongense trouwlocaties in de top 3 van Brabant, en dat is iets waar de gemeente Dongen zeer trots op is! Dongen profileert zich namelijk al jaren als dé trouwgemeente van Nederland.

Toptrouwlocaties
Het is het twaalfde jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land bekend maakt. De organisatie is één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Ook organiseert Toptrouwlocaties vijf keer per jaar de bekende Open Toptrouwlocatie Route: de landelijke open dag voor trouwlocaties. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 11.000 bezichtigingen bij trouwlocaties plaats door aanstaande bruidsparen.

Reacties

Cookieinstellingen