Het Feestkanon bij de laatste 33 Kies je kraker Omroep Brabant

Foto:

Davy Michielse en Matthieu Verlinde zijn de gangmakers van Het Feestkanon. Het nummer Ons Marie is door de jury gekozen als één van de 33 genomineerden in de Kies Je Kraker-verkiezing van 2023.

Het Feestkanon uit Dongen maakt hiermee kans op de enige echte Kies Je Kraker trofee! En misschien hebben zij dus wel dé carnavalskraker van het jaar gemaakt. Breng direct je stem uit op: Ons Marie van het Feestkanon: https://www.omroepbrabant.nl/kiesjekraker

Demannen van Het Feestkanon doen daarom een oproep: “LET OP, wacht niet te lang met stemmen en deel dit bericht zoveel mogelijk want op maandag 13 februari om 19.11 uur eindigt de eerste stemronde. De 11 liedjes met de meeste stemmen gaan dan door naar de volgende ronde, de rest valt af.

Als je kans wilt maken om een optreden van Het Feestkanon te winnen: Stuur een afbeelding of filmpje waarop te zien is dat jij je stem op ons hebt uitgebracht naar [email protected] en wie weet staat Het Feestkanon binnenkort te knallen op jouw eigen feest!

Super bedankt voor het stemmen, wij willen natuurlijk bij de laatste 11 komen! Hou daarom onze socials goed in de gaten want wij hopen dat er na maandag weer opnieuw gestemd kan worden op ons.

Knallende groeten,
Davy & Thieu
Het Feestkanon”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen