Carnaval in De Stapperij: Feest, feest en nog eens feest!

Foto:

Nog anderhalve week en dan is het zover: Carnaval in ’t Peeënrijk. Bij De Stapperij aan de Kerkstraat 43 kun je vier dagen helemaal uit je bol gaan met een keur aan artiesten en gezellige muziek van diverse DJ’s

Jeroen Penning van De Stapperij heeft er enorm veel zin in. “We kunnen dit jaar weer ouderwets carnaval vieren en dat is ook precies wat we gaan doen. Op vrijdag 17, zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20  februari is De Stapperij omgetoverd tot een Leuttempel en kun je lekker los gaan op de muziek van onze huis DJ en de diverse artiesten. En bij Carnaval in het Peeënrijk hoort natuurlijk ook het Pyamabal, dat is altijd weer een hoogtepunt.”

“Op carnavalsvrijdag hebben we  vanaf 19.00 uur traditioneel het Peejenbal Spesjaol en kun je genieten van De Dorini’s, Dubbelfeest, Johny Gold en het Feestkanon.” vertelt Jeroen. “Op zaterdagmiddag 18 februari kunnen de Peekes en Peejerinnekes bij ons vanaf 14.00 uur helemaal los gaan tijdens de Bonte Peekesmiddag met onder meer een tiktok workshop. Op zaterdagavond is het ‘Vol Gas’ en staan De Buren van de Brandweer,  Bennie Solo en DJ Jantje op het programma. DJ Ramon is er vier dagen lang om de feeststemming tot grote hoogten te laten stijgen. Na de Grote Optocht van zondagmiddag gaat het feest weer verder met het Peeënbal met in de avond optredens van DJ Bennie van Meel en Duo Knotsgek. De carnavalsmaandag opent natuurlijk al in alle vroegte met het Pyamabal. Om 8.30 uur gaan de deuren open. For Music zorgt wederom voor de unieke pyamabalsfeer. Carnaval bij de Stapperij wordt op maandagavond afgesloten met ‘De Foute Avond’ met optredens van Sjansee, Johnny Purple (onder meer bekend van de hit ‘Porseleinen Pony’) en Ronny Ruysdael, die zijn bijnaam ‘De Koning van de Polonaise’ deze avond weer alle eer aan zal doen.”

“Zoals je gewend bent bij De Stapperij kun je met carnaval alle dagen natuurlijk gratis binnen” aldus Jeroen Penning. ”We kunnen haast niet wachten in om er samen met alle Peejen en Peejerinnen een grandioos feest van te maken.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen