Met deze hippe rugzak of laptoptas steel jij de show dit jaar

Foto:

Ingezonden De feestdagen liggen inmiddels weer enige tijd achter ons; de meeste werkenden hebben zich weer op de werkvloer gemeld. Begin het nieuwe jaar fris, door voor een nieuwe rugzak of laptoptas te kiezen.

Je hebt hierbij keuze uit tal van verschillende modellen, die ieder hun voor- en nadelen bieden. Vind jij het prettig je spullen op je rug mee te nemen, of draag je de tas liever in de hand? Populair is onder meer de Fjallraven rugzak; een vierkant model rugzak in verschillende pasteltinten leverbaar. De tas biedt voldoende ruimte voor je laptop, een notitieblok en een waterfles. Die laatste is niet onbelangrijk, daar veel mensen het jaar begonnen zijn met het goede voornemen gezonder te leven. Voldoende water drinken kan daar een onderdeel van zijn. Kijk eens naar de thermische flessen van Dopper. Deze flessen houden je water koel, of in de winter de thee juist warm.

Naast rugzakken ook losse laptoptassen populair
Niet alleen de Fjallraven rugzak doet het de laatste jaren goed onder kantoorpersoneel; ook het gebruik van een losse laptoptas is nog altijd in trek. Denk bijvoorbeeld aan een Cowboysbag, gemaakt van stevig leer. Het maakt dat de tas lang meegaat, zonder al snel aan kwaliteit in te boeten. Deze stoere, hip ogende tassen zijn goed te combineren met een casual chic outfit op kantoor. De tijd van pakken lijkt steeds meer voorbij te zijn; een blouse met pullover is de nieuwe trend. Een Cowboysbag of rugzak van Fjallraven sluit daar goed op aan. Hetzelfde geldt overigens voor de schoenen die men op kantoor draagt. Klassieke puntschoenen van leer worden vervangen voor hippe sneakers, vaak in een opvallend lichte kleur. Hoe ziet jouw outfit er op kantoor uit tegenwoordig?

Invloed van kleding op hoe mensen je zien
Wist je dat kleding invloed heeft op de wijze waarop mensen naar je kijken? Wil je bijvoorbeeld autoriteit uitstralen, dan is een pak de beste optie. Kies je ervoor om jezelf open en toegankelijk op te stellen; kies in dat geval voor de blouse met pullover of een simpele trui.

Tas moet voldoende ruimte bieden voor je spullen
Waar men een laptop voorheen vaak in een kluisje stopte aan het eind van de dag, is dat tegenwoordig minder gebruikelijk. Het nieuwe hybride werken maakt dat mensen hun spullen aan het eind van de dag mee naar huis moeten nemen, om een volgende dag thuis te kunnen werken. Een rugzak of laptoptas moet om deze reden groot genoeg zijn. Naast de laptop en het notitieblok neem je wellicht verschillende persoonlijke verzorgingsproducten mee. Snel een parfum op kunnen spuiten na het fietsen ’s ochtends, of je haar kunnen kammen bij een harde wind kan gewenst zijn. Welke spullen neem jij standaard mee naar kantoor? Veel rugzakken en laptoptassen bieden tegenwoordig meerdere losse vakken aan, waarmee je voldoende ruimte hebt om dergelijke spullen met je mee te dragen.

 

Reacties

Cookieinstellingen