Een laatste groet voor Jocky van Leijsen

Foto:

Afgelopen donderdag overleed Jocky van Leijsen, een sterke vrouw met een enorm doorzettingsvermogen, maar vooral ook het gezicht van recreatiepark en kinderspeelboerderij Pukkemuk. Jocky overleed aan de gevolgen van ALS.

Jocky was het creatieve brein achter Pukkemuk; het was haar grote droom en tot het eind toe heeft zij zich met hart en ziel ingezet voor de realisatie van deze droom. Met een bewonderenswaardig enthousiasme en energie, en met een groot hart voor haar personeel dat bij Pukkemuk een warm en liefdevol ‘thuis’ kreeg.

In 2019 kregen Jocky en haar man Huub de onheilstijding dat Jocky aan ALS leed. Samen gingen ze deze strijd aan. Een strijd die Jocky met enorme veerkracht heeft gedragen. Maar ook een strijd die ze uiteindelijk niet kon winnen. De ziekte sloopte haar lichaam langzaam maar zeker, maar geestelijk bleef Jocky recht overeind, tot op het laatst toe belangstellend naar en betrokken bij iedereen om haar heen.

Jocky was Pukkemuk en Pukkemuk was Jocky. Daarom is Jocky ook thuis in haar zo geliefde omgeving bij Pukkemuk aan de Vaartweg 192A . Daar kan iedereen die dat wil een laatste groet aan haar brengen op woensdag 25 januari van 19.00 tot 20.00 uur. Donderdag 26 januari is er een afscheidsbijeenkomst bij Pukkemuk, waar herinneringen aan het leven van Jocky gedeeld worden. Deze bijeenkomst begint om 14.30 uur. Samenkomst vanaf 14.00 uur. Iedereen die zich betrokken voelt bij Jocky is ook hierbij van harte welkom.

Bernadette Klerx

Reacties

Cookieinstellingen