Lionsclub Donge Vallei schenkt ruim 750 pakken DE koffie aan de Voedselbank

Foto:

Tijdens de jaarlijkse landelijke lions actie in december heeft Lionsclub Donge Vallei liefst 416.536 (vorig jaar: 254.045) waardepunten ingezameld. Voor deze punten levert Douwe Egberts 750 (vorig jaar 550) pakken koffie aan de Voedselbank voor haar klanten in Dongen en ‘s-Gravenmoer.

Het is voor de Lions Club Donge Vallei de 11de keer dat er met deze landelijke actie wordt meegedaan en het is telkens weer opmerkelijk dat er na al die jaren nog steeds zoveel punten worden opgehaald. Dit jaar zelfs meer dan vorig jaar Rick Meijer en Warden Deenen, coördinatoren van deze Lions actie zijn enthousiast over het resultaat dit jaar. “Elk jaar verwachten we dat er minder aan punten zal worden opgehaald. Vorig jaar was de lockdown de oorzaak van wat minder ingezamelde punten, maar dit jaar overtreft onze verwachtingen. Veel mensen wisten de box in de Cammeleur te vinden.

De aankondiging van de actie in lokale en in regionale media heeft ook dit jaar weer extra waardepunten opgeleverd. Zelfs uit Oost-Brabant werden waardepunten ingeleverd. Door de publiciteit kregen we heel veel meldingen via het speciale e-mailadres. Veel punten werden opgestuurd per post of gebracht bij leden thuis of we gingen ze ophalen. Met een fantastisch resultaat”. Het tellen was weer een flinke klus. Het duurde drie middagen om alles geteld te krijgen, maar dat werd met veel plezier gedaan zeker gezien de grote hoeveelheid punten, die toch weer tot dit bijzonder resultaat heeft geleid. De waardepunten zijn donderdag 19 januari aan de Voedselbank overhandigd. De klanten van de Voedselbank kunnen weer uitzien naar verse koffie

Reacties

Cookieinstellingen