Foto van de week

Foto:

Cor Bels heeft al meerdere keren tot grote tevredenheid meegedaan aan een mentoraat en was daarom hoopvol gestemd. Hij moest uiteraard zelf met een onderwerp komen, waarbij Mariet Wielders hem zou kunnen inspireren en uitdagen. Helaas heeft hij weinig tot geen ondersteuning gekregen en heeft hij zelf maar een onderwerp uitgekozen n.l.:

“Details in architectuur”

Cor had in het verleden al wel wat vaker van dit soort foto’s mee naar de club genomen, maar had dit thema nog niet eerder als onderwerp voor een mentoraat gekozen. Belangrijk aspect in deze was natuurlijk het vinden van de juiste gebouwen. Gebouwen met een bepaalde uitstraling en voldoende details in en om het gebouw. Zo bezocht Cor diverse flatgebouwen in Breda en oude kerken, stations, theaters in zijn omgeving. Hij kreeg regelmatig tips van andere collega’s, hetgeen hem aanzette om wat verder te gaan kijken. Zo bezocht hij ook de locomotievenloods in Roosendaal, het oud Philipsgebouw in Eindhoven, Nieuw Babylon en het Stadhuis in Den Haag en ook nog het theater “de Schalm” in Veldhoven. Hij legde niet alleen de buitenkant van het gebouw vast, maar fotografeerde ook aan de binnenkant, hetgeen uiteindelijk hele fraaie beelden opgeleverd hebben.
Uit deze bonte verzameling foto’s over architectuur laten wij U er een 2-tal zien. De foto’s zijn van een trap in theater “de Schalm” in Veldhoven.

Foto’s: Cor Bels

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen