Zondag 15 januari: inloopmiddag-werk in uitvoering in De Looierij

Foto:

Zondag 15 januari is de laatste dag van de wisseltentoonstelling ‘Wat een portret!’ in Museum De Looierij. Enthousiaste Dongenaren leverden in navolging van portretschilder Frans Peeters portretten in. Dit resulteerde in een mooie gezamenlijke expositie.

Afsluiting
De tentoonstelling is 5 maanden te zien geweest en heeft vele bezoekers getrokken. De afsluiting gaat gepaard met een aantal activiteiten in de entreehal van het museum.
Er zijn o.a. een houtsnijder en verschillende schilders aan het werk te zien. Bovendien is een aantal exposanten ook aanwezig. Zij laten graag nog meer van hun werk zien.

Een goed bestede middag
De Looierij nodigt iedereen dan ook uit om op deze middag het museum binnen te lopen, te genieten van de activiteiten en een laatste blik te werpen op de tentoonstelling.
Wanneer u nog tijd over heeft, kunt u tegen betaling of met de Museumkaart de vaste exposities ‘De Leerroute’ en ‘Dongen Van Nul tot NU’ bezoeken. U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur.

Wat biedt het Museum nog meer?
Wist u overigens, dat het museumcafé ook geschikt is voor een groepsuitje, het vieren van uw verjaardag, een familiedag, een jubileum, een reünie óf wat u zelf in gedachten heeft. In combinatie met een bezoek aan het museum kunt u dit zelf invullen.

De Looierij is gevestigd in Kerkstraat 33 en geopend op woensdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur. Het museum ziet uw belangstelling met plezier tegemoet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen