Nog een laatste weekend schaatspret bij DongenIce

Foto: Sutedjo – Tim van der Zouwen.

Op natuurijs hoeven we voorlopig niet te rekenen. Dus wat een geluk dat er nog drie dagen geschaatst en geroetsjt kan worden bij DongenIce. En naast schaats- en roetsjpret is er nog genoeg te doen bij DongenIce voor jong en oud.

Finale Floris’Hand Curlingcompetitie.
88 teams strijden nog tot en met vrijdagavond voor een finaleplaats. De beste 8 gaan door naar de knock-out finale die gelijk na de plaatste poulewedstrijden plaatsvindt op vrijdagavond 6 januari.

88 teams in de Floris’Hand Curlingcompetitie. Fotografie: Sutedjo – Tim van der Zouwen.

Dat de sport onvoorspelbaar is blijkt wel dat geen één nummer een van de afgelopen jaren, dit jaar een finaleplaats heeft bemachtigd. Dat betekent dus dat er een nieuwe nummer 1 komt. Raymon Hermans komt de prijsuitreiking muzikaal opluisteren.

BuitenGewoon Schaatsen
Zaterdagochtend kan iedereen met een beperking rustig genieten van schaatsen. De hele baan is voor hen. En er zijn hulpmiddelen beschikbaar om veilig over het ijs te wandelen of schaatsen. En ook een rolstoel kan op het ijs. Minder rustig zal het zijn als De Dorini’s de polonaise inzetten in de Winterhuiskamer rond de klok van 12. Wie sluit er aan?

MEGA Après Ski Party

Zaterdag 7 januari kun je tot 18 uur schaatsen en roetsjen en daarna wordt de Winterhuiskamer omgebouwd voor de WIJmetAARTS MEGA Après Ski Party. De artiesten van die gezellige avond zijn de Alpenzusjes en de Gebroeders Ko. Tussendoor verzorgt Gotcha de muziek. Voor deze avond zijn tickets nodig en deze zijn uitverkocht.

Smeltfeest

Heb je nu geen kaartjes voor de MEGA Après Ski Party dan niet getreurd want ook van het smelten van de schaatsbaan maakt DongenIce een feest. En wel met Arjon Oostroom en Ferry de Lit. Deze zangers zijn geen onbekenden voor DongenIce.

Jong geleerd…. Fotografie: Sutedjo – Tim van der Zouwen.

Maar voor het zover is kun je de hele middag nog schaatsen en roetsjen. Vanaf 12 uur, want tussen 10 en 12 is het Peuter- en Kleuterschaatsen. Entree hiervoor is €3,50 pp. Voor het smeltfeest zijn geen tickets nodig.

De vele vrijwilligers maken zich op voor een gezellig slotweekend van DongenIce. Voor prijzen van schaatsen, roetsjen en de horeca én het uitgebreide programma; kijk op www.dongenice.nl of volg DongenIce op Facebook en Instagram.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen