Ingrid Voskuil Dongenaar van het Jaar 2022

Foto: Marie-Louise Jolie

De stemmen zijn geteld! De afgelopen week stemden de bezoekers van dongen.nieuws.nl massaal op hun favorieten bij de verkiezing voor de ‘Dongenaar van het jaar 2022′. Deze eretitel werd uiteindelijk toegekend aan Ingrid Voskuil. Zij kreeg zo’n 40%  van de uitgebrachte stemmen. Vrijdagavond werd Ingrid thuis verrast en ontving zij de bijbehorende oorkonde uit handen van Bart van Kerkhof van dongen.nieuws.nl

Zo’n 500 stemmen voor de diverse kandidaten kwamen binnen bij dongen.nieuws.nl, die deze verkiezing voor de elfde maal organiseerde. “Het grote aantal stemmen bewijst dat deze titel leeft”, aldus Bart van Kerkhof, eigenaar van dongen.nieuws.nl en initiatiefnemer achter deze verkiezing. “Het is een titel die helemaal vanuit de Dongenaren zelf komt.  Het is dus echt de ‘stem van het volk.’  De overige genomineerden waren Carla van Delft, Marcel de Jong, Job van Uitert en Frank Wouters.

Ingrid Voskuil
Ingrid Voskuil is eigenaresse van de lokale DA drogisterij in het centrum van Dongen. Een actieve ondernemer die naast het werk in de winkel regelmatig speciale avonden organiseert voor haar klanten. In het Dongense verenigingsleven is Ingrid ook geen onbekende. Zo verrichtte zij veel vrijwilligerswerk bij voetbalclub VV Dongen en winkeliersvereniging Dongen Promotion en fungeert zij onder meer ook als verkooppunt voor de merchandise van Stichting De Peeënstekers.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen