Gezellige drukte bij DongenIce

Samen schaatsen bij DongenIce
Samen schaatsen bij DongenIce
Foto: Sutedjo – Tim van der Zouwen

Vanaf het moment dat DongenIce de deuren opende, weten bezoekers DongenIce goed te vinden. Het is alle dagen een gezellig gekrioel op de schaatsbaan en de bekers chocomel met slagroom zijn niet aan te slepen.

In de avonden heerst er een gemoedelijke sfeer tijdens de Floris’Hand Curlingcompetitie. Dit jaar schoof menig dweilband aan voor muzikale ondersteuning. Hierzènwedan, RODL, de Ladykantjes en D’Ongewisse geven de curlingstenen een extra zetje op het ijs.

Sportiviteit en fun zijn de ingrediënten voor de Floris’Hand Curlingcompetitie. Fotografie: Sutedjo – Tim van der Zouwen

Maandag volgen de Hofrakkers en de Duckers. En tijdens de finale van de Floris’Hand Curlingcompetitie op vrijdag 6 januari zijn er De Uitslaopers en komt Raymon Hermans zingen. Geen onbekende bij DongenIce. Dus zet 6 januari vast in de agenda, want dat belooft een gezellige avond te worden. Kun je niet zolang wachten? Ook komend weekend staat er nog van alles op het programma.

Dweilband RODL tijdens de Floris’Hand Curlingcompetitie. Fotografie: Sutedjo – Tim van der Zouwen

De schaatsbaan is dit jaar groter dan de afgelopen jaren. Daarom is tijdens de curlingcompetitie een klein gedeelte van de schaatsbaan open voor schaatsen voor de oudere jeugd!
Weekend van Oud & Nieuw.Ook in het komende weekend van de jaarwisseling ben je van harte welkom bij DongenIce. Op oudejaarsdag kun je schaatsen en roetsjen van 10.00-17.00 uur en op 1 januari van 12.00-22.00 uur.

Mascotte D’ice is een geliefde gast op de schaatsbaan. Fotografie: Sutedjo – Tim van der Zouwen

Muziek Van Eigen Bodem en The Explosion Rockets
Vrijdagavond 30 december speelt de band Van Eigen Bodem in de Winterhuiskamer. Deze coverband speelt de klassiekers van toen en de hits van nu. Waan je voor een avondje bij De Vrienden van Amstel Live en zing mee met het beste repertoire van uit Nederland. Op 1 januari luidt de band The Explosion Rockets het nieuwe jaar goed in tijdens de DongenIce nieuwjaarsborrel in de Winterhuiskamer. Zij geven vanaf 16.00 uur een wervelende rock and roll show, met alle grote hits uit de jaren ’50 en begin jaren 60. Ze kennen veel fans en deze fans staan bekend dat ze flink kunnen rock&rollen inclusief wervelende jurken en vetkuiven. Dus voetjes van de vloer tijdens deze eerste dag van 2023.

Gezellige druk in de Winterhuiskamer van DongenIce tijdens de White X-Masparty. Fotografie: Sutedjo – Tim van der Zouwen

DongenIce wenst iedereen een mooie jaarwisseling en een sportief en gezellig begin van het nieuwe jaar. Het programma voor de laatste week van DongenIce staat op www.dongenice.nl met nog een kindermiddag in samenwerking met Circus Tadaa. Deze kinderactiviteit èn de entree voor de DongenIce tent zijn gratis. Voor prijzen van schaatsen, roetsjen en de horeca én het uitgebreide programma; kijk op www.dongenice.nl of volg DongenIce op Facebook en Instagram.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen