Trekking kerstloterij Scouting St-Jozefgroep

Foto:

Begin november is Scouting St-Jozefgroep gestart met de verkoop van de kerstloten. Om de verkoop te stimuleren werden er weer diverse promotiefilmpjes op de mediakanalen geplaats waarin Pieter weer op humoristische manieren de kerstloterij aankondigde.

Omdat vorig jaar de lotenwebshop al een succes was is deze dit jaar weer verder uitgebreid. Alle leden hadden een lotenboekje met een eigen QR-code die meteen gelinkt was aan de webshop en elk lid kon met zijn eigen inlogcode bijhouden hoeveel loten hij digitaal verkocht had. Mocht er bij de koper geen klein geld aanwezig zijn dan konden ze toch via de QR-code loten kopen. Hiervan is veelvuldig gebruik gemaakt.

De kans op het winnen van taarten en mooie kerstpakketten voor de kopers van de loten komt dichterbij. Gelukkig kan Scouting St-Jozefgroepbdit jaar weer tijdens de traditionele kerstviering de trekking houden, met een ludiek karakter en is dan ook leuk om bij te wonen.

Hierbij nodigt Scouting St-Jozefgroep  u dan ook uit voor de trekking van onze loterij op vrijdag 16 december om 20:00 uur tijdens de kerstviering in De Bergen.c De uitslag van de loterij zal na de trekking worden gepubliceerd hier op Dongen Nieuws en op onze Facebookpagina.

Hierbij wil Scouting St-Jozefgroep wij alle kopers van de loten bedanken, maar ook de leden die de loten hebben verkocht en onze leiding die de loterij ook dit jaar weer tot een succes heeft gemaakt: bedankt!

 

 

Reacties

Cookieinstellingen