Lichtjesavond begraafplaats De Kremer

Foto: Pixabay License

Op maandag 19 december van 18:00 tot 20:00 uur vindt de jaarlijkse Lichtjesavond plaats op begraafplaats de Kremer.  Deze avond organiseert de Gemeente Dongen samen met Uitvaartcentrum Dela.

Nu de dagen kort en donker zijn, merken we dat veel nabestaanden de behoefte hebben aan troost. Ze willen graag op een speciale manier bij hun dierbare stilstaan. De donkere dagen belemmeren soms om de laatste rustplaats te bezoeken. Daarom organiseert Gemeente Dongen in samenwerking met coöperatie DELA op maandag 19 december een Lichtjesavond op begraafplaats De Kremer. Tijdens deze avond staan we samen stil bij overledenen, bij mensen die iemand verloren hebben en mensen die eenzaam zijn tijdens de kerst. De lichtjesavond zorgt voor verbinding en geeft steun aan mensen die eenzaam zijn.

Zee van lichtjes
Het hele terrein wordt verlicht met honderden kaarsjes, fakkels en vuurkorven. Iedereen die iemand wil herinneren is van harte welkom. Tijdens de Lichtjesavond klinkt er sfeervolle muziek en kan iedereen een kaarsje aansteken ter herinnering aan een dierbare. Binnen staat een warm drankje klaar en kunnen bezoekers rustig napraten en herinneringen ophalen aan hun dierbare.

Iedereen is welkom
De Lichtjesavond vindt plaats op maandag 19 december van 18.00 tot 20.00 uur op begraafplaats De Kremer aan de Groenstraat 14a in Dongen. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie neemt u contact op met Chantal Wilthagen via [email protected] of 06 20 46 59 88.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen