Videoclip van in Dongen geproduceerde hit ‘Wat wil je van mij’ óók in Dongen opgenomen

Foto:

Dat producersduo ‘The Companions’ in hun Dongense studio grote hits maakt is inmiddels wijd en zijd bekend. Maar dat de muziekvideo van hun nieuwste Belgische nummer 1 hit, gezongen door Metejoor en Hannah Mae, ook nog in Dongen is opgenomen, is extra bijzonder.

De clip director van Metejoor deed via social media een oproep voor een opnamelocatie; een appartement of huis met een specifiek soort interieur. Marcilla Janssen, groot fan van Metejoor en mede-beheerder van fanclubpagina’s zag deze oproep en dacht meteen aan Babet Trommelen. Foto’s van het interieur van Babet werden voorgelegd aan de clip director… En zo geschiedde!

Op 15 november stond elf man crew en natuurlijk de Twentse zangeres Hannah Mae in het appartement van Babet aan de Gerardus Majellastraat. De woonkamer en keuken zijn gebruikt als decor voor de stukken van Hannah Mae, waarin ze verlangt naar Metejoor, die in de gevangenis zit.

Naast de opnames binnen, zijn er ook buiten (herkenbare!) stukken van Dongen opgenomen in de clip. Hannah Mae fietst door de Gerardus Majellastraat en blijkt uiteindelijk uit te komen bij de bushalte van de Volckaert. Met als speciale figuranten in het bushokje Sasha Rangas en Stefan van Leijsen… juist, The Companions!

Het liedje ‘Wat wil je van mij’ is al vaak gerepeat bij ‘Repeat of niet?’ van Q-Music en is ook al te horen geweest bij ‘Maak het of Kraak het’ van Radio538. In België staat het lied al sinds de release bovenaan de hitlijsten. De videoclip is nu te zien op Youtube!

Reacties

Cookieinstellingen