Een unieke combinatie van quizzen én kroegentocht in de gezellige decembermaand

Foto:

Doe mee aan De Dongense Pop Quiz op woensdag 21 december 2022

Dongen is op woensdag 21 december 2022 opnieuw in de ban van het quizzen. Dan is namelijk De Dongense Pop Quiz (DDPQ). Een unieke combinatie van quizzen én een kroegentocht. Jouw team inschrijven? Dat kan vanaf vrijdag 18 november tot en met vrijdag 11 december via www.dddq.nl.

Stichting DongenIce heeft dit idee al een aantal jaar op de plank liggen. Bij de organisatie van De Dongense Dorps Quiz vond DongenIce de perfecte partner om dit samen te organiseren. “De Winter Huiskamer van DongenIce is dé plek waar Dongenaren samenkomen aan het eind van het jaar. En Dongenaren houden van quizzen. Dat zien we wel aan het succes van De Dongense Dorps Quiz. Daarom besloten we de handen ineen te slaan en samen deze nieuwe quiz te introduceren. We zijn er trots op dat zoveel Dongense kroegen met ons meedoen,” vertelt Maurice, voorzitter van DongenIce.

Hoe werkt het?
De Dongense Pop Quiz (DDPQ) bestaat uit vier spelrondes van ongeveer een half uur. Iedere ronde speel je op een andere locatie; in één van de horecagelegenheden van Dongen. Natuurlijk heb je bij iedere ronde ook tijd voor een drankje en genoeg tijd om naar de volgende locatie te gaan.
Jouw team mag bestaan uit maximaal vier personen.

Inschrijven
Je schrijft je team van maximaal vier personen in via de website van De Dongense Dorps Quiz: www.dddq.nl. Dat kan vanaf vrijdag 18 november tot en met vrijdag 11 december. Er zijn maar 130 plaatsen dus schrijf je snel in. Want vol = vol.

Kosten
Meedoen kost € 10,00 per team.

Meer weten?
Voor meer informatie kan je terecht op de website www.dddq.nl.

We kijken uit naar jouw inschrijving!

Reacties

Cookieinstellingen