Museum Plus Bus 2022

Foto: SWOD

Stichting Welzijn Ouderen Dongen (SWOD) organiseert in het kader van het project Museum Plus Bus een museumreis voor Dongense senioren. Dit project wordt aangeboden door diverse musea in Nederland en gefinancierd door de VriendenLoterij.

Vanwege Corona heeft de bus de afgelopen jaren niet voor ons kunnen rijden dus zijn we erg blij dit aanbod nu weer te kunnen bieden. De Museumplusbus rijdt op dinsdag 6 december 2022 naar het Kunst Museum te Den Haag. Aanvang op het Dongepark om 09:00 uur en terugkomst is rond 17.15 uur. In het museum is er een rondleiding met tevens de mogelijkheid om ook nog zelfstandig rond te kijken.

Deze reis is uitsluitend bedoeld voor senioren die niet meer zelfstandig naar een museum kunnen gaan en die belangstelling hebben voor cultuur. Er is in de bus voor max. 33 personen plaats, inclusief een beperkt aantal rolstoelen of rollators (geen scootmobiel). Er geldt een eigen bijdrage van € 10,50 per persoon ten behoeve van een lunch in het café van het museum. Let op: vol = vol

Voor meer informatie kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur bellen naar het kantoor van SWOD op nummer 375 296 of mailen naar [email protected].

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen